Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek miért van, hogyha...

Szerintetek miért van, hogyha csatlakoztatom az iphonomat a géphez akkor tölti azt, de nem olvassa be?

Figyelt kérdés
Mikor csatlakoztatom a telefonomat a géphez akkor a telefonom nem kérdezi meg hogy megbízok-e a számítógépben és a számítógépem se dolbja fel azt az ablakot, hogy ahol ki lehet választani hogy a fájlok beolvasását (azt hiszem) szereném választani. Emiatt nem tudom a képeimet se rátenni gépre. Mi lehet a gond?

2021. okt. 31. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáltam már, úgy hogy fel van oldva a telefon?
2021. okt. 31. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Van iTunes-od a gépen? Anélkül bármilyen iOS-t/iPadOS-t futtató készüléket lehetetlen Windowsos gépről beolvasni.
2021. okt. 31. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Illetve feldob egy ablakot választási lehetőségekkel.
 4/10 A kérdező kommentje:
Persze, de semmi. A fájlkezelőben sem jeleníti meg a telefonomat. De nem értem, mert tölteni meg tölti..
 5/10 A kérdező kommentje:
Van iTunes is a gépemen.
2021. okt. 31. 18:16
 6/10 A kérdező kommentje:
És frissítettem is az iTunest, tehát a legújabb verzió van rajta.
2021. okt. 31. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:

2-es ha nem láttál még közelről iPhone-t akkor nem kell válaszolni! iTunes nélkül is le lehet menteni az iPhonetól a képeket a fájlkezelővel.

A töltés azért meg, mert az USB porton keresztül kap áramot a telefon.

Nem koppintottál félre véletlenül a nem megbízhatóra?

Kényszerített újraindítást csináltál a telefonon?

2021. okt. 31. 18:18
 8/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok,iPhone 6S-emről írtam. Lehet velem van a baj de iTunes nélkül nem ment sosem:)

2021. okt. 31. 18:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor veled van a baj!
2021. okt. 31. 18:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kattintottam a nem megbízhatóra, mert néha-néha behozza/behozta a nap folyamán eddig a fájlkezelőbe (már egyáltalán nem), de akkor is mikor másolni akartam képeket akkor nem engedte mert azt írta ki, hogy az eszköz nem található.
2021. okt. 31. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!