Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan és milyen tablet-tet...

Hogyan és milyen tablet-tet lehet csatlakoztatni USB LAN adapterhez hogy ethernet kábelen keresztül tudjak fájlokat másolni a belső hálózatban?

Figyelt kérdés
Kiépítettem otthon egy belső LAN hálózatot. Amin rajta van a PC,nyomda,setobox és média lejátsztó. Ha letöltök egy filmet PC-n akkor azon keresztül másolom át a média lejátszó merevlemezére. Rájöttem hogy ezt a tablet-en keresztül is meg tudom csinálni de sajnos a wifi csak max 1,5 MB/s sebességgel tud másolni. Arra gondoltam hogy USB LAN adapterrel csatlakoztatnám a tabletet az ethernet hálózathoz. A tabletem androidos, Micro usb csatlakozóval rendelkezik. Ezért a meglévő USB LAN adapterhez vettem USB A-USB C redukciót és USB C-Micro usb átalakítót. De sajnos nem működik. A tablet nem reagál rá. Aki csinált már ilyet az ossza meg velem hogy hogyan és milyen tablet készülékkel jött neki össze a LAN csatlakozás a tablethez. Előre is köszönöm.

2021. okt. 12. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Otg , de ettől még támogatás nem biztz
2021. okt. 12. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez egyrészt a tabletnek támogatnia kell az USB OTG-t, másrészt szükség van ilyen átalakítóra, ezen van egy USB anya port is. Amiket leírtál, szerintem feleslegesen vetted meg.

[link]

2021. okt. 12. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!