Iphone 11 terkepek: Miert akar folyamatosan egy helyre vinni, mikor sose kerestem ra?
Figyelt kérdés
Piros gombostuvel megjelolt egy helyet, amirol nem is tudom micsoda, es nem engedi eltavolitani. Rohadtul idegesit, mert mikor megnyitom rogton oda mutatja az utvonalakat, nincs kedvencekben, semmi. Mi lehet a gond?2021. okt. 31. 09:41
1/13 anonim válasza:
melyik app?
google maps? apple maps? melyik?
2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem apple maps, onnan nyitom meg, ahol az idojaras is van meg ilyenek. Widgetek talan?
2021. okt. 31. 10:04
3/13 anonim válasza:
A képernyő alsó részén írja hogy leszúrt gombostű?
Ha igen, mellette jobbra van egy X arra koppints
4/13 A kérdező kommentje:
Semmi olyat nem ir, csak hogy kereses a Terkepben, ilyesmit en is kerestem
2021. okt. 31. 10:23
5/13 anonim válasza:
egy képetnyőkéet nem tudnál küldeni?
6/13 Szirty válasza:
Biztos ott lakik az előző tulajdonos. És ha nem ott vagy, haza akar menni :)
7/13 A kérdező kommentje:
Elozo tulajdonos? Xd majd megkerdezem az Istyle-t hogy lakik e ott valamelyikojuk lol
2021. okt. 31. 12:30
8/13 A kérdező kommentje:
Egyebkent azota eltuntette magatol, most mar csak a munkahelyem dobalja be magatol
2021. okt. 31. 12:31
9/13 Szirty válasza:
A kérdésedben leírtad hogy első tulajdonos vagy?
10/13 A kérdező kommentje:
Nem, de pont semennyire sincs koze a kerdeshez.
Leirtam hogy nem lehet leszedni, nincs lathatolag nincs megjelolve. Ez volt a lenyegi resz.
2021. okt. 31. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!