A wifi és a mobilnet folyamatosan be van kapcsolva nektek, vagy csak akkor, ha neteztek a telefonon?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 15:26
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindig be van kapcsolva.
Csak akkor nincs bekapcsolva, ha alszok.
Csak akkor kapcsolom be, ha internetezek rajta.
Csak a wifi van bekapcsolva nálam folyamatosan (kivétel esetleg, ha alszok), a mobilnet csak szükség esetén.
22 szavazat
1/6 Morzsi007 válasza:
Be, meg a GPS és a Bt is. A GPS nem folyamatosan megy ugye, de be van, ha ellopnák a telefont😵💫 vagy keresnek a családtagok, tudják hol vagyok.
2/6 anonim válasza:
Egy Tasker nevű alkalmazást használok, hogy adott helyszíneken (pl. otthon) automatikusan kapcsoljon be a wifi, azokon kívül pedig kikapcsolja. A mobilnet folyamatosan megy, mivel amúgy se szoktam teljesen kihasználni sose.
3/6 Szirty válasza:
Én kikapcsolva tartom a GPS vevőt, a bluetooth-t, a WiFi-t és a mobil adatszolgáltatást is.
Cserébe 7-9 napig bírja átlagosan egy töltéssel.
5/6 Szirty válasza:
Van értelme bekapcsolva hagyni azokat a funkciókat amiket nem használsz?
:-o
Pont így van értelme.
6/6 anonim válasza:
A mobilneten és a wifin kívül semmit sem kapcsolgatok, a helymeghatározás folyamatosan aktív. Otthon van wifi, mindig be van kapcsolva a mobilnettel együtt, úgy is a wifit használja, ha elmegyek, akkor átvált mobilnetre. Ha nem otthon vagyok és sokáig nem használom a telefont, ki szoktam kapcsolni a wifit és a mobilnetet, mert utóbbi elég szépen meríti a telefont, wifi meg csak otthon van. Amit soha nem vagy ritkán használok (pl. Bluetooth) csak a használat idejére van bekapcsolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!