Van két telenor előfizetésem. Az egyik egy 150 ezres telefon, amit elloptak. Kikapcsolják mindkettőt ha mondjuk amíg meg nem lesz, nem fizetem a 150 est?
11 évvel ezelőtti a film, de a sztori ugyanaz:
Képzeld el, a gyárban addig nem fizetnének, amíg el nem tudják adni az árut. Azok meg addig nem fizetnek, míg nekik nem fizet a végfelhasználó, aki egy gyárban dolgozik, ahol addig nem fozetnek, amíg.
A telefont megvetted, a Tiéd. Feljelentést tegyél a rendőrségen, a Telenornál esetleg alkudj ki egy összeget, amit előre kifizetnél, hogy a tartozásod rendezd. Ha egyben fizetsz, talán kapsz vmi jófejséget. Utána vehetsz részletre megint.
A tartozásoddal csak magadra rántasz egy még nagyobb tartozást. Nem éri meg. A telefonod meg úgysem lesz meg.
Gondolkodj logikusan. A másik telefonod ami még megvan, eladod nekem részletre. Kifuzetem az első részletet és ellopják a telefont. Ezután én nem fizetek neked többet?
Nincs valami eladó cuccod részletre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!