Az Istyle üzlet Easy upgrade programjáról tapasztalatok?
Hát igazából arra használom amire való szerintem egy Iphone Pro, leginkább shoot and share marketing fotók és videók készítése. Bár sok esetben használom utómunkázva is a felvételeket, és remekül helyt állnak úgyis, persze szélsőséges körülmények között nyilván nem.
De nem ez a fő állásom alapvetően.
Azzal hogy túlárazott, stb. stb. teljesen egyetértek, de a tapasztalom az hogy 500 ezer forintig nem igazán lehetne kiváltani pl. fényképezővel vagy kamerával főleg jó minőségű objektívekkel együtt.
Olyan szinten jól működik már ez a technológia ami a Pro-ban van, hogy ezen a szinten amit én csinálok ez a legalkalmasabb eszköz.
Ha komolyabb fába vágnám a fejszém valószínűleg 1 millió Ft felett keresnék MILC gépet ami minden igényt kielégít. De az sem lenne all in one megoldás, mint egy telefon, csak egy céleszköz nyilván.
Persze aki eleve nem Iphone párti, vagy nem használt sosem, azt úgysem lehet meggyőzni erről, ezért ilyen vitába már nem szeretnék belemenni. :) Mindenki azt használ amit jónak érez. Az eredeti kérdésem vonatkozhatott volna más telefonra is, csak a csere konstrukciós dologra voltam kíváncsi.
Én nem mondanám feltétlenül túlárazottnak (bár nyilván brutális haszonkulccsal értékesítenek egy kínai gyártóhoz képest), más gyártónak is kb. ennyibe kerül a hasonló tudású telefonja, de az tényleg nem fog annyi ideig támogatást kapni mint egy iPhone.
Egyébként pont most kapott egy barátom valami Samsung flagship telefont a cégénél és szerinte pl. jobb képeket csinál mint az iPhone akármennyije (talán XR).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!