Ez jo upgrade lenne?
Figyelt kérdés
Most van egy Galaxy S5-os telefonom, es szeretnek vasarolni egy Galaxy A5 2017-et. Megeri valtani?2018. ápr. 24. 17:29
1/2 anonim válasza:
Teljesen korrekt döntés. Az S5 bár jó, azért nem mai darab, míg az A5 2017 egy tavalyi modell, és az árhoz képest kiváló. Főleg így, hogy kezd csökkenni az ára. 2 ismerősömnek is ilyen van, egyikük sem panaszkodik.
2/2 anonim válasza:
S5-ről váltok én is, nekem komolyabb bajom nem volt a teljesítményével, viszont az A5 felül múlja. 3 giga ram meg jobb hardver. A8-ban gondolkodtam még, meg pár hasonló árfekvésű telefonban, de mivel nem játszok, így teljesen felesleges egy 100 k feletti telefon. Kamera talán azért hiányzik a felsőkategóriából, de este úgyis gyenge minőségű fotók születnek javarészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!