Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudnám a mikroszimkártyáma...

Hol tudnám a mikroszimkártyámat makróra átalakítani?

Figyelt kérdés

#SIM kártya #Markrosim
2021. okt. 29. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Van mini, micro és mini SIM.

[link]

Ha kisebb kell és nem kiüthető (szóval nincsen megvágva, hogy a kisebb SIM-et csak kinyomd), akkor a szolgáltató ad mást. (Vagy olyat is ismerek, aki körbevágta késsel, mert a széle tulajdonképp csak műanyag, hogy jól álljon a helyén...)

Ha meg nagyobb kell, akkor keresel egy "átalakítót". Ami egy sima kis műanyag darabka, aközepén egy lyukkal, amibe belefér a kisebb sim kártya. Valamelyik haverodnak biztos van.

SIM kártya vevéskor általában direktbe úgy kapod a kártyát, hogy a nagy kártyából akkora méretben tudod ki szedni a SIM-et, ahogy kell.

2021. okt. 29. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
*mini, micro és nano SIM
2021. okt. 29. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bemész a szolgáltatód ügyfélszolgálatára és kicserélteted olyanra amilyen kell. Ingyen megcsinálják, a számod megmarad.
2021. okt. 29. 12:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Kössz a válaszokat, végül kockáztattam és kivágtam, meg reszelővel pontos formára faragtam.

Tökéletesen működik.

2021. okt. 30. 00:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Célszerű cserélni biztonsági okokból, mert olyankor a chipen lévő kriptográfiai kódok is frissülnek.
2021. okt. 31. 02:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!