Regi telefont hova lehet leadni?
Figyelt kérdés
Van egy 10 eves okostelom, eladni nem lehet, olyan helyre szeretnem leadni, ahol majd bezuzzak es ujrahasznositjak belole amit lehet, viszont fontos, hogy semmilyen szin alatt ne nyuljanak hozza a rajta tarolt adatokhoz (nem tudok bejelentkezni, illetve factory resetet sem sikerult). Hova erdemes vinnem?2021. okt. 26. 17:31
1/6 anonim 

válasza:

Az adatokhoz hozzá fognak nyúlni.
Fillérekért tudnád eladni.
Inkább ne add el, ha van rajta olyan adat, ami kicsit is kompromitáló vagy ugymond titok.
2/6 A kérdező kommentje:
Leadni szeretnem olyan helyen, ahol bezuzzak, nem eladni.
2021. okt. 26. 17:48
3/6 anonim 

válasza:

Olyan nincs, hogy leadod és tényleg behúzzák.
Alkatrésznek tudod "leadni" (eladni). Ott meg bizony át fogják nézni az adataidat is esetleg.
Ha csak be akarod zúzni, akkor fogod a kalapácsot és meg van oldva.
Ha bárkit is érdekelne a telefonod az csak az alkatrész miatt venné át. De ugye esetleg akkor ránéz már az adatokra is, hátha talál valami értékeset.
De leadni is fillérekért tudnád. 5 ezer forintot nem biztos, hogy látnál az egészből.
5/6 A kérdező kommentje:
Vegre egy ertelmes hozzaszolas, kosz, utolso!
2021. okt. 27. 07:35
6/6 anonim 

válasza:

Szivesen:)
Én ide adtam le,nem tudom miért pontozták le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!