Van olyan telefon aminek még van rendes szenzorsziget tehát van normális közelségérzékelő?
Figyelt kérdés
Ezek az új telikijelzős telefonok telefonálás közben villognak össze-vissza, nem kapcsol le normálisan a kijelző.2021. okt. 25. 21:19
1/6 anonim válasza:
Az enyém normálisan érzékeli a fülem közelségét.
("lyukas" kijelző)
2/6 anonim válasza:
Az enyém tele kijelzős, de van rajta rendes érzékelő. Annyi a titka, hogy rendesen tartsd a füledhez és ne idétlen módon, mert ha nagyon hátulra esik az érzékelő akkor bizony villogni fog, mert nem érzi a közelséget. Ha a régebbi telefonokat is rosszul tartottad annál is meg volt az a hiba. Csak ugye nem mindegy, hogy egy 5 colos vagy egy közel 7 colos telefont tartasz bénán. Az 5 colost ha a füledhez raktad akkor nagyobb valószínűséggel esett jó helyre. A nagy telefont meg ha bénán rakod oda akkor estleg a fejed közelségét érzi, az meg ugye ha ki esik a távból, akkor villog a kijelző.
3/6 anonim válasza:
Hát biztos le leszek érte pontozve, de akkor is beírom:
iPhone. Tökéletesen működik, nem villog, kikapcsol ahogy kell.
4/6 A kérdező kommentje:
Na én nem pontoztalak le, pont azért tettem fel a kérdést mert van egy iPhoneom is és az nem csinál ilyet mint a Samsung.
2021. okt. 26. 11:40
5/6 anonim válasza:
Iphone-nál jól meg van oldva meg nekem anno Sonynál sem volt ilyen gond. Samsungnál az a titka, hogy ki kell kapcsolni a kettős koppintásos kijelző felébresztést, a kijelző bekapcsolása felemeléssel funkciókat és akkor jó, mert ezek felülírják a közelség érzékelést telefonálásnál.
6/6 anonim válasza:
Sokaknál látom, hogy a Samsung telefonjuk világít a fülükön.
Nekem Huawei-eken sosem volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!