Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Normális, hogy picit több,...

Normális, hogy picit több, mint 10 perc alatt sem ugrott fel a töltöttségi szintem 99%-ra 100%-ra?

Figyelt kérdés

Nem szoktam alapvetően 100%-ig tolni a telefont, csak ha biztos vagyok benne, hogy másnap egésznap kelleni fog majd.

Na a holnapi nap számomra pont ilyen, ezért felakartam tölteni 100%-ig (jó, most ez az 1% ide vagy oda, nagy dolog), viszont észrevettem, hogy már közel negyedóra elteltével sem lettem 100%-on.

iPhone XS-em van egyébiránt, 95%-os akku kapacitással. Picit több, mint 1 éves készülék.

Az üzemidővel különösebben nincs gondom, mert az ilyen napokat is kibírja amúgy simán. De legutóbb (1 hete) még felment 100%-ra, ugyan nem emlékszem mennyi, de talán kevesebb idő alatt.

Csak rendszer bug lenne? Vagy az akkuval van baj?

2021. szept. 3. 22:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és nem vártam már tovább, lehúztam 99%-on.
2021. szept. 3. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
5%
dugd be rendesen te szénakazal
2021. szept. 3. 22:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Azta, de nagy kópé vagy. xdxd Szerinted, ha feltöltött 99%-ig, akkor nem volt normálisan csatlakoztatva a töltő?
2021. szept. 3. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Normális. Ilyenkor már csak minimálisan tölt.
2021. szept. 3. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Normális, az utolsó 10% már lassú töltéssel, kevés árammal történik addig a pontig, amíg az akku már huzamosabb ideig nem töltődik tovább. Valószínűleg már 100%-on volt az aktuális kapacitásához képest, csak a töltő elektronika még nem volt tudatában, hogy csökkent a kapacitása, de idővel rájött volna és azt a kapacitást tekintette volna 100%-nak és arányosan újraszámolta volna 0-áig.
2021. szept. 3. 22:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, megnyugodtam. :D
2021. szept. 3. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!