Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire tartósak a mai...

Mennyire tartósak a mai okostelefonok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy ezek a mai okostelefonok mennyire bírják? Hallottam, hogy úgy vannak programozva hogy max 2 évet bírjanak.

Nekem Samsung Galaxy S10 plus van nagyon szeretem jó kis telefon, már 2 éves és sajnálnám ha tönkremenne.

2021. okt. 25. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Redmi 4x, lassan ötödik éve használom, még működik.
2021. okt. 25. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem kell a földhöz csapkodni meg ráülni és éveken át üzemelnek.

Másrészt a rendszer és az appok frissítéseinek állandó letöltése egyre jobban terheli a hardvert.

2021. okt. 25. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ma már tartósabbak, lassabban avulnak, de a technológia sem változik olyan rohamosan. Főleg apple termékek is 3-4 évig vígan elvannak, de androidnál is, max. az akkumulátor szorulhat cserére.
2021. okt. 25. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Valamivel több mint 4 éve használom Pixel 2 XL -t és még bírja. Talán az utóbbi időben kezdett el néha belassulni, ha több dolgot csinálok vele egyszerre, de még nem vészes. Az akkuja bírja reggeltől estig bár tény, hogy nem nyomkodom annyit mint a legtöbb ember.
2021. okt. 25. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Hallottam, hogy úgy vannak programozva hogy max 2 évet bírjanak."

ez hülyeség...semmit nem lehet úgy programozni hogy

if (year[i]==2022)

{

power:off

}

(gőzöm sincs hogy kell programozni, csak a nagyon alapokat írtam le ide)

3-4 évet kibír a telefonok többsége.

2021. okt. 25. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Huawei Mate 20 Lite telefonom lassan 4 éve megvan és nincs baja, nem lassú, adnak rá frissítéseket. Összecsukhatós műanyag tokba van meg egy üvegfólia védi.
2021. okt. 25. 20:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat ez megnyugtató.:)

En is nagyon vigyázok rá az aksija is reggeltől estig bírja.

Akkor még egy darabig remélem nem kell új után néznem! :)

2021. okt. 25. 21:19
 8/8 anonim válasza:
Nekem iphone 7-em van most lesz 5 éves olyan mind amikor vettem semmi hibája nincs csak az akumlátor kapacitás kicsit csökent de nem nagyon feltünö. De amugy attol fugg h mennyire vigyázol rá.
2021. nov. 16. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!