Az iPhone 13 meddig lesz szalonképes?
Figyelt kérdés
Meddig lehet kapni majd hozzá eredeti alkatrészeket (itt a tokra gondolok), illetve hány évig fog még frissítéseket kapni maga a készülék?2021. okt. 23. 17:28
1/8 anonim válasza:
amíg meg nem jelenik a 13+ vagy a 14
2/8 anonim válasza:
Jó pár évig, hisz még egy hónapja jelent meg, még sokan használnak iPhone 7-est és 8-ast is, és még mindig kapják a szoftver frissítéseket.
Ebből következik, hogy simán lehet 4-5 évre is tervezni a 13-al vagy akár tovább is.
Én olyan 3 évig biztos megtartom a 13-asomat.
4/8 anonim válasza:
A 6s-em szerintem most hetedik éves, tökéletesen működik és kapja a legújabb szoftvereket.
Szerintem a 13-assal is nyugodtan lehet 6-7 évre tervezni.
5/8 anonim válasza:
5 évig még szinte biztosan frissül, de utána is használható lesz
6/8 anonim válasza:
A 6 éves iPhone 6S-re is elérhető még a legújabb iOS, úgyhogy 2027-2028-ig biztosan támogatott lesz.
8/8 anonim válasza:
Az iPhone 13 sorozat (most) 2021. szeptember 24.-én jelent meg. Jelenleg ez a leg újabb iPhone, az iPhone 13. Egy 3 vagy 4 évig szinte (99%) biztos, hogy lesz rá támogatás, úgy mint szoftveres, és hadveres tekintetben egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!