Tegnap regisztráltam egy Domino sim kártyát, de ma kiderült, hogy nincs rá szükségem. Másnak a nevére átírathatom a kártyát ?
Első sorban olyantól érnék segítséget aki dolgozott vagy dolgozik a Telekomnál.
A kártya 24 órája van az én nevemre, de mégsem kell, szeretném tovább adni. Ha ilyen gyorsan átkerül másnak a nevére a kártya az jelent valami problémát a Telekomnál számomra? Ezt úgy értem, hogy a Telekomnál ha nézik a kártyák mozgását, nem lesz belőle bajom?

Az mennyire jelenthet problémát, higy 24 órája van a kártya beregisttrálva és már most rögtön átkerül egy másik névre?
A Telekomtól nem fignak keresni hogy mi ez az új adategyeztetés? Gondokom valahol csak monitorozzák az új regisztrációkat.
Nem szeretnék ebből problémát.

"A Telekomtól nem fignak keresni hogy mi ez az új adategyeztetés? Gondokom valahol csak monitorozzák az új regisztrációkat."
Tudni fogják:

"Telekom megkereshet-e hogy mi ez a hirtelen változás?"
Akár naponta is megváltoztathatod. Hétköznap a tiéd, hétvégén másé.

Ahhoz képest, hogy a válaszom(1.) megoldás a kérdésre, eléggé le lett szavazva. Még azt is hasznosabbnak tartottátok, hogy"pont leszarják".
Megmagyarázná ezt valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!