Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tegnap regisztráltam egy...

Tegnap regisztráltam egy Domino sim kártyát, de ma kiderült, hogy nincs rá szükségem. Másnak a nevére átírathatom a kártyát ?

Figyelt kérdés

Első sorban olyantól érnék segítséget aki dolgozott vagy dolgozik a Telekomnál.

A kártya 24 órája van az én nevemre, de mégsem kell, szeretném tovább adni. Ha ilyen gyorsan átkerül másnak a nevére a kártya az jelent valami problémát a Telekomnál számomra? Ezt úgy értem, hogy a Telekomnál ha nézik a kártyák mozgását, nem lesz belőle bajom?

2021. okt. 22. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
A másik csináljon egy adategyeztetést és az ő nevén lesz.
2021. okt. 22. 21:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Az mennyire jelenthet problémát, higy 24 órája van a kártya beregisttrálva és már most rögtön átkerül egy másik névre?

A Telekomtól nem fignak keresni hogy mi ez az új adategyeztetés? Gondokom valahol csak monitorozzák az új regisztrációkat.

Nem szeretnék ebből problémát.

2021. okt. 22. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Semennyire, pont leszarják.
2021. okt. 23. 08:12
 4/9 anonim ***** válasza:

"A Telekomtól nem fignak keresni hogy mi ez az új adategyeztetés? Gondokom valahol csak monitorozzák az új regisztrációkat."

Tudni fogják:

[link]

2021. okt. 23. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha így oda adod valakinek akkor is tudja használni regisztráció nélkül.
2021. okt. 23. 11:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 4-es köszi Neked is. Konkrétan arra gondoltam, hogy mivel adategyeztetés keretein belül átkerül más névre a kártya az első regisztrációt követően napokon belül, akkor esetleg a Telekom megkereshet-e hogy mi ez a hirtelen változás?
2021. okt. 23. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:

"Telekom megkereshet-e hogy mi ez a hirtelen változás?"

Akár naponta is megváltoztathatod. Hétköznap a tiéd, hétvégén másé.

2021. okt. 23. 12:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem lesz gond belőle ezek szerint.
2021. okt. 23. 12:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy a válaszom(1.) megoldás a kérdésre, eléggé le lett szavazva. Még azt is hasznosabbnak tartottátok, hogy"pont leszarják".

Megmagyarázná ezt valaki?

2021. okt. 23. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!