Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Feltöltőkártyán kevés egyenleg?

Feltöltőkártyán kevés egyenleg?

Figyelt kérdés

A kártyámon már csak 98Ft van.

Ezzel lehet még hívást fogadni,vagy esetleg indítani?

2021. szept. 20. 10:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogadni nullával is lehet. Indítani akkor tudsz, ha van egy percnyi hívásra egyenleged. Ha 100 Ft egy perc a te csomagodban, akkor nem fogsz tudni hívást indítani, ha viszont csak 20, akkor gond nélkül.
2021. szept. 20. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem, mert a Vodafonnál, amikor már 50 forint alatt volt az egyenleg, akkor már nem engedte elindítani a hívást, hiába 19 forint volt egy perc ára.
2021. szept. 20. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

"50 forint alatt nem"

"kártyámon már csak 98Ft van."

hagynék időt

2021. szept. 20. 10:46
 4/10 anonim ***** válasza:
De ő az előző válaszra válaszolt, mert ő azt állította, hogyha pl 20 forintod van, és 10ft egy hívás, akkor is tudsz indítani, a 2. válaszoló meg kijavította, hogy Vodafonnál nem lehet 50ft alatt hívást indítani.
2021. szept. 20. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, én az első kommentelőnek írtam a választ.

#2. vagyok.

2021. szept. 20. 11:18
 6/10 Szirty ***** válasza:
61%

"Nem, mert a Vodafonnál..."

Telekomot írt a kérdező!

2021. szept. 20. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Komolyan, te mindenbe bele akarsz kötni? A tagek között van csak telekom, a kérdésbe nincs beleírva.
2021. szept. 20. 14:43
 8/10 Szirty ***** válasza:
61%

Én nem értelek.

Ha nem veszed figyelembe a tag-et, a kérdés akkor is az, hogy 98Ft egyenleggel lehet-e még hívást indítani.

Lehet azt válaszolni erre hogy a Vodafonnál nem.

Ez korrekt válasz is lehet, mert hátha OVodafonja van.

De azt válaszolni kategorikusan hogy NEM, mert az OVodafonnál ez vagy az van, az már kevésbé korrekt válasz szerintem.

Ez így olyan mint ha azt kérdezné valaki lehet-e egy vödörbe 10 liter vizet tölteni egyszerre.

Amire az lenne a válasz, hogy nem, mert az én vödröm 5 literes! :)

Mi van ha nem a te vödrödbe tölti? Ez eleve esélyes nem? :)

2021. szept. 20. 16:15
 9/10 A kérdező kommentje:

Telekomos vagyok.

Köszönöm a segítséget!

2021. szept. 20. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A Telekomnál biztos lehet és régen a Pannon GSM-nél is lehetett, de náluk 2004 óta nincs feltöltős kártyám, így azt nem tudom. Vodánál bár van, de azon csak netezek, eleve egy modemben van a kártya, hívás soha nem indult róla, így nem tudom.
2021. szept. 20. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!