Hogyan tudnék mp3-akat az iPhone 12-re tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nyelvtanulós mp3-akat szeretnék tenni a telefonomra (iPhone 12) a MacBookomról. Hogyan megoldható? Köszönöm előre is!2021. okt. 21. 17:37
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Szőke vagyok, eszembe sem jutott.
2021. okt. 21. 17:40
3/14 A kérdező kommentje:
Hú, ez nagyon amatőr, de a telefon kábelje nem jó a géphez. Be kellene ehhez szerezni valamilyen kiegészítőt? A töltő kábel végén nem a megszokott USB-vég van.
2021. okt. 21. 17:45
4/14 anonim válasza:
USB kábel a lightning, szed ki az adapterből és azt rakd a gépbe.
5/14 anonim válasza:
itunes talán, letöltöd.
mutatsz képet hogy milyen a vége? mert én azt tudom hogy amit bedugsz a telóba az más mint a simba megszokott de a másik végének ugyanolyannak kéne lennie mint másnak.
6/14 A kérdező kommentje:
A telefonnak USB-C-s töltője van, az én gépemen (Macbook Air, 2017), ilyen bemenet nincsen. Átalakítót nem kaptam a telefonhoz, ezek szerint venni kellene?
2021. okt. 21. 17:59
7/14 anonim válasza:
"Átalakítót nem kaptam a telefonhoz, ezek szerint venni kellene?"
Ha van másik iPhone kábeled, aminek "hagyományos" vége van, akkor nem. Ha nincs, akkor viszont igen.
9/14 anonim válasza:
na ilyet nem láttam..most minden iphonehoz ilyen lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!