Iphone se jó megoldás lenne?
Figyelt kérdés
Első iphoneként venném. Nagyon tetszik rajta minden, csak az uzemideje nem annyira. Nagyjából mennyit bír ki? Ha reggel elviszem a suliba, otthon kicsit chatelek, zenét hallgatok, majd edzésre is viszem, ennyit ki fog bírni? (edzésen nem nyomkodom, suliban meg kB. 8 percet). A kamerája jó? Most egy alsokategóriás huaweiem van.2021. okt. 16. 22:41
1/9 anonim válasza:
melyik? a régebbi 2016-os vagy az új 2020-as?
2/9 anonim válasza:
SE 2020-at hasznalok december ota, szoval majdnem egy éve. Előtte 5S-em volt sokaig. Jó telefon, a kamera átlag igényeket bőven kielégíti. Az akkuja pedig simán kibír egy egész napot normális keretek között mobilnetezés mellett is, még így 10 hónaposan is. Egyszóval jó választás.
3/9 anonim válasza:
#1 ott van a hastegben ,hogy 2020
Szerintem éppen kifogja birni
4/9 anonim válasza:
A sulit biztosan kibírja főleg ha teljes töltöttséggel indulsz el. Aztán miután délután hazamész dobd fel töltőre ha nagyon lemerült. Amig teszel-veszel, kipakolsz a táskából, eszel valamit meghallgatod anyádtól a lecseszéseket :D, stb az a 10-20-30 perc elég ahhoz, hogy biztosan kibírja késő estig. Én is mindig így csinálom, amikor tudom, hogy nem fogom használni 10-30 percug akkor feldugom. Sosem várom meg mig parázni kell hogy jajj mindjárt lemerülök. (Pont erre jó egy vezeték nélküli töltő, csak rádobod és tölti)
5/9 anonim válasza:
Az üzemideje nem a legjobb. Ha belefér, a 11 jobb ebben
6/9 A kérdező kommentje:
Már ez is necces, a 11 sajnos nem fér bele, csak kipróbálnám az Apple cuccokat
2021. okt. 17. 11:23
8/9 anonim válasza:
Nekem első iPhone-om és meg vagyok vele elégedve. 100%-on viszem suliba mindig és mire hazaérek kb 16-kor akkor 60%-on van úgy, hogy használom azért
9/9 anonim válasza:
Inkább iphone xr,szinte alig dragabb de sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!