IPhone 6s nem kapcsol be, mi lehetne a megoldás?
Figyelt kérdés
Barátomnak van egy iPhone 6s készüléke, amit nagyon szeret, meg is van vele elégedve, viszont konkrétan egyik napról a másikra leadta a szerelést. Töltőn hagytuk egész este, hátha, de semmi reakció se erre, se a "force restart"-ra, ami meglep, pedig nálam az már többször orvosolta a problémát :D egyéb ötletek esetleg, mielőtt beviszem szervízbe?2021. ápr. 19. 12:40
1/7 anonim válasza:
Akkumulátornak kampó. De mielőtt néhány tízezret ráköltenél, megnézhetnéd, hogy manapság 30-40 ezerért kaphatsz nagyobb tudású normális telefont is. Újonnan.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is az akksi a ludas, vagy az alaplap.
3/7 anonim válasza:
Itt csak két esély van, az akku és az alaplap.
Ilyen idős telefonban (szerintem) egyiket sem éri meg cserélni.
4/7 anonim válasza:
Ahogyan előttem is írták akksi vagy alaplap. Gyanús hogy az akksi. Én szervizbe nem vinném. Már nem biztos hogy megéri. Ha veszel hozzá akkut és te kicseréled talán.
5/7 anonim válasza:
Jobb kézbe fogod(ha bal kezes vagy akkor a bal kézbe) nekifutás kar meglendit telefon elenged.
Mész veszel egy normális telefont.
6/7 anonim válasza:
"néhány tízezret"
10.900Ft az idokinál. Az isamurainál 14...
Bár tényleg lehet, hogy más baja (is) van.
7/7 anonim válasza:
Amennyiben az iTunes se tudja gyárira formázni, akkor gáz van.
Ahogy a többiek is mondták, akkor az alaplap vagy akkumulátor lesz a ludas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!