Milyen iphoneban van még jackdugó?
iPhone
iPhone 3G
iPhone 3GS
iPhone 4
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5c
iPhone 5s
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone SE (first gen)
1.köszi :D
ezek közül szerinted melyiket érné meg megvenni mostanában?
Ha csak a Jack dugó a hiány (illetve ez a preferencia), az új telefonok esetén egy kis átalakító-kábellel is megoldható.
Függ attól szerintem, hogy mire akarod használni, kamerák, teljesítmény stb tekintetében is biztos van jobb, nem is beszélve a kijelzőről meg akkuról, amely hamar merül stb.
Én csak arra válaszoltam, hogy ha a Jack dugó a prioritás, azt teljesen új, mostani, Jack dugó nélküli telefon esetén is használhatod egyetlen kábellel.
"rendes indoklást se adsz hozzá"
A listában szereplő telefonok közül a legújabb is majdnem 6 éves.
Én is 6 éves telefont használok, de nem most vettem, hanem 5 éve, és ha lecserélem, biztos nem egy ugyanolyan őskövületet veszek, és ezt másnak sem ajánlanám.
Mondjuk ha levélnehezéknek kell, arra jó bármelyik, csak akkor nem értem, miért fontos a jack dugó.
Ha elmondod esetleg, hogy mire használnád, biztos hasznosabb választ is tudok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!