Ha bedugom a Lightening kábelt az Iphone-ba miért kel önálló életre?
Figyelt kérdés
Bedugom és utána elindul a Siri, meg egy random zene a telefonomról, miközben hozzá sem nyúltam. Kinyomom és utána megint elindul. Nagyon bosszantó... miért csinálja ezt?2021. jan. 21. 18:47
1/6 anonim válasza:
Érintkezési hiba...esetleg próbálj egy mfi lightning kábelt használni, amúgy szerviz
2/6 anonim válasza:
lightning és nem Lightening.
Ahogy #1 mondta, kontakthiba, próbáld ki másik kábellel, úgy valószínűleg jó lesz. Ha nem... benyelted a harci dárdát, akkor szervíz és magas költségek várnak
4/6 A kérdező kommentje:
Kettő is van és sajnos mind a kettővel ez a probléma. Mondjuk az egyik az durvábban csinálja. Viszont vannak ooyan időszakok mikor semmi probléma vagy csak ritkán.
2021. jan. 21. 22:11
5/6 anonim válasza:
#4 a lightning kábelek krónikusan alacsony minőségűek.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát ez elég baj, mert szeretek fülhallgatóval zenét használni sport közben is például, de nagyon idegesítő, hogy magától felugrik minden, ha olyanja van..
Pedig direkt eredetit vettem, gondoltam az bírja majd.
2021. jan. 21. 22:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!