Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért írta ki ezt a videa?

Miért írta ki ezt a videa?

Figyelt kérdés

Nem találom az egyik filmet rajta, amit fél éve megnéztem. A címe Az angyal(2018). Rákerestem a videa hivatalos oldalán és amikor a kezdő képét kihozta és rákattintottam, ezt írta ki:Itt valami végérvényesen félrement! Ellenőrizd az URL-t, vagy használd a keresőt (jobb felső ficak).

Mi lehet a baj? Lehet törölték a filmet? Április 4-én láttam. Még emlékszem is rá.

#film #Videa #sorozatgyilkos #Az angyal #El angel #Carlos Eduardo Robledo Puch
2021. okt. 12. 15:57
A kérdező szavazást indított:
Törölték
Valami csatlakozás hiba
16 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez az első hiba ott. Nekünk is van rengeteg film amit láttunk tavaly, és ezév február körül, és már nincs. Törölve lett.
2021. okt. 12. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A filmek időnként eltűnnek a megosztókról. Nem tudtad? Amit félre akarsz tenni, azt töltsd le, ráadásul a videáról simán lehet letölteni.
2021. okt. 12. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezért kell a filmeket meséket időben lementeni amíg ideje. De legközelebb ha megtetszik valamelyik film/mese akkor töltsd le ha később is nézni akarod így neked meglesz csak ne felejtsd el több adattárolóra is menteni.

Legalább 2-3 helyen legyen meg pl gép telefon és pendrive.

2021. okt. 12. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
47%

Azoktól az oldalaktól mint pl :xxxxx.blogspot.com amely egy átverős oldalra visz és ha megpróbálkozol belépni akkor kéri átvisz egy másikra amelyik semmi köze az előzőhöz ahol "ingyenes "regisztáció és utána kéri a bankkártyát...

Ezeket a szemét oldalakat nagy ívben kerüld el. Mert veszélyes

Inkább cselekedj időben hogy ne kelljen ilyen oldalakkal szenvedni.

Az ilyen xxxxx.blogspot.com KAMU oldalak mióta vannak ennyire elszaporodva

2021. okt. 13. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!