Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért merül ilyen gyorsan a...

Miért merül ilyen gyorsan a telefonom?

Figyelt kérdés
Egy IPhone telefonról van szó, aksit cseréltettem benne mert már gyorsan merült. Naponta 1,5 órát bírt ki. Az aksi csere után 2 órát, így visszavittem a telefonomat és elmondtam a problémáimat. Újra kicserélték benne az akkumulátort és ajánlották, hogy ha így se lesz jobb akkor töröljek mindent a telefonomról (gyári visszaállítás). Már ezt is kipróbáltam, így se jobb. Ma megnéztem, 80%-ról 20%-ra 1 óra alatt lemerült. Ötletek miért van ez?
2021. okt. 10. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:

A gyári visszaállítás után nem tettél vissza semmi mentést ugye?

A Beállítások -› Akkumulátor oldalon mit látsz? Itt mutatja hogy melyik app mennyit fogyaszt.

Ha egy teljesen tiszta gyári beállítás sem segít akkor valószinüleg hardveres hiba van. Meg kéne nézni alaposan az alaplapot hogy mi a zárlatos.

2021. okt. 10. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kóklerhez vitted, akik ismeretlen eredetű akkumulátort tettek bele. Ilyeneket olcsón lehet kapni ebayen, így a profitja maximális lesz. Amit nem mondanak el, hogy ezek az akkumulátorok használtak, csak az elektronikájuk resetelve van, ezért a mobilkészülék újnak látja
2021. okt. 10. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

vagy csak gyenge minőségű utángyártottak.

akkucserével különösen iPhone esetén érdemes márkaszervizhez vagy nagyobb presztízsű (pl SmartClinic) szervizhez fordulni

2021. okt. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!