Miért merül le nagyon gyorsan a telefonom, mióta 2 sim kártya van benne?
Figyelt kérdés
Reggel 100%-on volt a töltöttség, alig használtam a telefont, netet és már csak 50%. Eddig 1 simmel használtam és nem csinált ilyet. Ez normális, másnak is ilyen gyorsan merül 2 sim kártyával?2021. márc. 22. 14:05
1/2 anonim válasza:
Két simmel gyorsabban merül, mert két hálózatra kell csatlakoznia.
2/2 anonim válasza:
#1-nél a pont, viszont az nem normális ha nagyon sokkal kevesebbet bír így. Nézd meg a beállításoknál az akkumulátor beállításait, ott általában kiírja hogy mi fogyaszt ennyit, hardveres és szoftveres szinten egyaránt. Itt látod ha tényleg a 2 hálózatra való kapcsolódás fogyaszt ennyit, vagy valami app.
Nekem egyáltalán nem merül le gyorsabban mióta 2 sim van benne, ezért lep meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!