Hogyan tudom megadni hogy a telefonom az SD kártyámra vagy a belső tárhelyre mentse az adott dolgot?
Végre vettem egy új, nagyobb SD kártyát. De szeretném hogyha az alkalmazásaim és bizonyos képeim megmaradnának magán a telefonomon, hogy amikor beteszem az új SD kártyát, akkor is ott maradjanak.
Sosem voltam egy zseni a technológiával kapcsolatban, örülnék egy-két jó tanácsnak.
(Xiaomim van, ha ez számít)
Kedves 1-es válaszoló! Én is kerestem a saját telefonom beállítások menüjében már mindenhogy, de sajnos nem találok ilyesmit.
Kedves 2-es válaszoló! Megtenném, de pont ez az amit nem tudok hogy hogyan kell, ezért tettem fel a kérdést.
A Tárhelybeállításoknál nekema ,,Kamera", ,,Témák" és ,,Galéria"- nál lehet kiválasztani hogy külső vagy belső tárhelyre menti az adatokat.
Rájöttem hogy az alkalmazásaim automatikusan a belső tárhelyre mentődnek, amit nem tudok sehogy sem átállítani.
Hiába van új SD kártyám, nem tudok letölteni egy alkalmazást sem, mert a belső tárhelyre nem fér.
Mit tehetnék?
Minden egyéb adatot
(Kamera, galéria, képek zenék videók stb) az SD kártyára átpakolsz, így lesz helyed a belső tárhelyen.
Kedves 8-as és 9-es válaszoló!
Pont az a problémám, hogy nem találok rá módot, hogy áthelyezzem a dolgokat az SD kártyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!