Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 11 vagy s20feQ?

Iphone 11 vagy s20feQ?

Figyelt kérdés
Iphone11 amit most kineztem magamnak, már legalabb 8 éve androidom van s7,s9.stb ezért szeretnék most iphonet a változatosság kedvéért, általános felhasználásra venném. Viszont az s20fe is hasonló árban de akkumulátorban jobb (ami nekem fontos) illetve 120hz kepfrissítes is tetszik benne. Van még 1-2 apróság amiben jobbnak találom a samsungot de a dizájn és az android mar unalmas számomra. Esetleg ha tapsztalat alapján, írnátok véleményt a két készülékről, azt megköszönném. :)

2021. okt. 6. 12:36
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
I11 tartósabb
2021. okt. 6. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Androidos rendszer után, előbb próbálj ki egy Ios-t. Olyan lesz, mint jobbkormányos autót vezetni, és egyből nem is akarod már.

Az Iphone drágább és azért az az IPS kijelző ennyi pénzért vicc.

Egyébként ilyen prémium kategóriában nem lesz semmi különbség általános használatnál. Az új 10-11-es android rendszereknél amúgy is rengeteg újdonság van, az IOS ahhoz képest egy lekorlátozott fapados rendszer, nyilván ennek is megvannak az előnyei pl. nem tudod szétbarmolni.

2021. okt. 6. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Az utolsó hülyeségeket beszél. Ne hallgass az ilyenekre, hanem próbáld ki magad. Szerencsére én sem hallgattam, hanem vettem egy iPhone 11-et. Az IOS ezerszer jobban bejön, mint az Android, semmi nem hiányzik. Ami pedig a képernyőt illeti, nem érzem rondának. Hiába IPS, de az egyik legjobb a piacon.
2021. okt. 6. 13:38
 4/10 anonim ***** válasza:
26%

Mi 11et vegyél. Megkoszonni nem kell a jó tanácsot.

Zöld almát felejtsd el, előttem igazat mondtak róla.

2021. okt. 6. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
A 3-as egy elvakult Apple fanatikus, az ilyeneket messziről kerüld el, nincsenek teljes tudatuknál.
2021. okt. 8. 14:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindegyik jó valamiért.

IPS kijelzőn sokan lovagolnak, de azért van bőven előnye. Kezdjük mindjárt azzal hogy nem ég be. Jó hát iPhone -on legkevésbé probléma ez...

Egyikkel sem jársz rosszul. Bár az s20fe helyett lassan jön a 21fe ha kijön és jövőre év elején jön az s22.

Szóval ha samsung akkor s20fe 5g inkább szerintem. M a különbség a sima és az 5g között? 5g Snapdragonos. Kevésbé melegszik jobb üzemidő.

iOS más, de ha csak felhasználói oldalról nézed akkor kézre áll, szokni kell. Sokszor kevesebb funkcióval kevesebb rugalmassággal, de átlag felhasználónak ez pontosan elég.

Menj el egy boltba tapogasd meg őket aztán döntsél. Ha ki akarod próbálni az almát, de félj tőle nem lesz vele gond.

Akkor érdemes átgondolni ha 2 sim kártyád van... 11 már tud dual sim -et, de egyik esim másik sima.

2021. okt. 8. 15:14
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Egyébként a s20fe és feQ között csak a proci különböző. Mind kettő 4g, csak az amerikai modellek kaptak 5g. Úgy tudom

2021. okt. 11. 08:35
 8/10 anonim ***** válasza:

#7 Mi az az feQ? :)

s20fe ből van 4g és 5G verzió. 5G verzió ua mindegyik kontinensen...

2021. okt. 11. 08:54
 9/10 A kérdező kommentje:

[link]

A "Q" qualcomm865 (proci) a sima fe az exynos990 procit kapott. És a q tud 5g-t de itt nálunk nem. Egy videó tesztben láttam. Elnézést ha nem így van. :)

2021. okt. 11. 09:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Hja a trékom saját nevet adott nekije... :)

2 változat létezik:

[link]

Ezt a változatot szerelték ét féle procival. USA ban ez 5g -s volt.

Európában meg csak 4G -s.

[link]

Amelyik 5G -s az mindegyik egyforma. Max névileg volt más.

2021. okt. 11. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!