Megéri Xiaomi Poco X3-mat venni!?
Elgondolkodtam h vennék végre 1 telefont, mivel szüleim nem vesznek, nyáron összedobnék egy kis pénzt h meglegyen a rávaló. Láttam h az üzemideje elég jó, és vélemények alapján is tök szuper. Nyilván 100.000 alatt nem kell sokat elvárni egy telefontól, de azért jó lenne ha bírná pár évig.
Kíváncsi vagyok véleményekre,ill.ha tudtok másik, ennél jobb/tartósabb telefont irhatjátok!
A keret max.70.000 nincs elég pénzem többre
15 éves vagyok, nagyon zavar h nincs,meg tanulásra is kéne már azért,
A google az jó lenne ha maradna
Igen, az F3 az azért drága nekem
Én is gondolkodtam a Huawei-en mert az tényleg nagyon jó, keresgélek azért még
Nekem nem igazán a gyorsaság a lényeg. Persze az új telefonok, amik jók is pl. iPhone van amelyik 300.000 be kerül
Nyári munka, meg családi kisebb-nagyobb munkákkal nem fogom összegyűjteni soha az életben, a szüleim ezt nem támogatják anyagilag, 11 évesen Apa adott egy nokiát amivel éppen hívni lehet
60 ezerért megéri venni egy olyan telefon, ami kibír 3-4 évet, utánna veszek jobbat is, de mostmár kell telefon.
Szal lehet maradok tényleg qz x3nál
És a poco M3?
Olcsóbb valamivel, valaki véleményt tud mondani!?
Igen, kissé unalmas ez a sok kérdezősködés, de na xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!