Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Xiaomi Poco X3-mat venni!?

Megéri Xiaomi Poco X3-mat venni!?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam h vennék végre 1 telefont, mivel szüleim nem vesznek, nyáron összedobnék egy kis pénzt h meglegyen a rávaló. Láttam h az üzemideje elég jó, és vélemények alapján is tök szuper. Nyilván 100.000 alatt nem kell sokat elvárni egy telefontól, de azért jó lenne ha bírná pár évig.

Kíváncsi vagyok véleményekre,ill.ha tudtok másik, ennél jobb/tartósabb telefont irhatjátok!

A keret max.70.000 nincs elég pénzem többre

15 éves vagyok, nagyon zavar h nincs,meg tanulásra is kéne már azért,

2021. okt. 3. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom én személy szerint a Huaweit venném bár ott az újabb készülékeknél NINCS Google erre figyelni kell hogyha Google Castroom kell tanulásra men ajánlom mert nem induel a Google
2021. okt. 3. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
F3 kéne de asszem az drágább.
2021. okt. 3. 14:58
 3/8 A kérdező kommentje:

A google az jó lenne ha maradna

Igen, az F3 az azért drága nekem

Én is gondolkodtam a Huawei-en mert az tényleg nagyon jó, keresgélek azért még

2021. okt. 3. 17:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Nos, megnéztem a Huawei P smart-ot 76 ezer ha emagon rendelném hát még válogatnék kicsit
2021. okt. 3. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát az jó tetű telefon. Annal minden gyorsabb ma már.
2021. okt. 3. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Maradj a poco X3 bal mert a P smart csak haromszor lassabb de inkább meg többször :)
2021. okt. 3. 17:43
 7/8 A kérdező kommentje:

Nekem nem igazán a gyorsaság a lényeg. Persze az új telefonok, amik jók is pl. iPhone van amelyik 300.000 be kerül

Nyári munka, meg családi kisebb-nagyobb munkákkal nem fogom összegyűjteni soha az életben, a szüleim ezt nem támogatják anyagilag, 11 évesen Apa adott egy nokiát amivel éppen hívni lehet

60 ezerért megéri venni egy olyan telefon, ami kibír 3-4 évet, utánna veszek jobbat is, de mostmár kell telefon.

Szal lehet maradok tényleg qz x3nál

2021. okt. 3. 18:57
 8/8 A kérdező kommentje:

És a poco M3?

Olcsóbb valamivel, valaki véleményt tud mondani!?

Igen, kissé unalmas ez a sok kérdezősködés, de na xdd

2021. okt. 3. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!