Megéri okosórát venni? Akinek van, az szereti? Mi mindenre jó? L
Hogy hogy megéri?
ha valaki használja akkor megéri.
Ha sportolsz akkor előny lehet, de lehet telefonálni vele stb...
Nekem eddig csak fitnesz karkötőm volt, de az is szinte olyan, mert azt is össze kell kapcsolni telefonnal. Én akkor használtam amikor sportoltam vagy amikor olyan helyen voltam, ahol az időt nézni kellett akkor kiváltotta a karórát.
Volt egy olyan funkciója is, ha magamon hagytam este akkor kiszámolta, hogy eleget aludtam-e. :D
Nos nekem egyelőre csak aktivítás mérőm van, addig nem veszek okosórát amíg nem jön ki valami normálisabb darab, 100alatt ekg- és vérnyomásmérővel...
Nekem konkrétan fogyásban segített rengeteget...
Soha nem tudtam rávenni magam a rendszeres mozgásra, de ez a kis kütyü megoldotta nekem... beszereztem egy ugrálókötelet, amit mindig mindenhová magammal tudok vinni, a karperec pesig szól nekem mikor éppen nem csinálok semmit, hogy éppen tétlen vagyok... ilyenkor előveszem az igrálókötelet és ugrálok kicsit... az a helyzet, hogy ehhez sikerült is frankón hozzászoknom, így napi átlag 40-50perc jön össze összesen, és nekem csak ez, mindenféle étrend, minden nélkül elég volt eddig 35kg ledobásához...
#mérnökinformatikus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!