Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mediamarkt ma visszaveszi a...

Mediamarkt ma visszaveszi a mobilom, ha szerdán vettem?

Figyelt kérdés

Sajnos most vettem észre, hogy elpattant oldalt a ház, amit egyértelműen illesztési hiba okozott (én tuti nem ejtettem el). Azontúl a mikrofonja feleannyira halk, mint a hangszórója, számomra ez így használhatatlan mert kell a mobilom videókhoz. :/ Nem volt befogva a hangszóró, sem takarva. Samsung A32, azért egy 90 ezres mobilt így nem szeretnék megtartani. Egy elejtéstől ripityára törhet a már amúgy is törött ház, nem fogja bírni a feszültséget.

Vissza lehet vinni a mediamarktba?

2021. okt. 3. 08:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
16%

"Aztán, honnan tudod te azt, hogy nem a visszavitel napján bontotta ki? "

Wow, még jó, hogy olvasni tudsz, már napok óta használja, amit simán tudni fog a bolt is, tehát ez már bukott. Szóval még mindig kérdezem, hogy majd 1 hete jársz sérült mobillal és a MediaMarkt elfogja hinni, hogy így vetted ki a dobozból?

2021. okt. 3. 13:22
 22/33 anonim ***** válasza:
54%
Tényleg? Tudni fogja a bolt? Na és honnan? Mesélj nekünk, te zseni!
2021. okt. 3. 13:26
 23/33 anonim ***** válasza:
30%
"Először is még nem vitte vissza, csak akarja. Aztán, honnan tudod te azt, hogy nem a visszavitel napján bontotta ki?"-mert már beüzemelte,írja fentebb a hangszórót meg a mikrofont.decezen kívül is könnyedén kideríthető egy telefonról hogy mikor használták először.de ez már tényleg az a színvonal ahová már felesleges lesüllyedni,csak kapkodsz összevissza, vaktában próbálod bizonygatni az igazadat.nem vagy képes belátni hogy hülyeséget írtál erről van szó.
2021. okt. 3. 13:54
 24/33 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók, ezennel az itteni vitázgatást lezárom, ugyanis nem írtam le, hogy ez egy ONLINE rendelt, és csak a boltban átvett termék. Tehát nem a boltból vettem konkrétan, meg sem néztem az üzletben.

14 nap az elállás joga online vásárláskor (mert én nem 3-ra emlékeztem és így igaz, az csak boltban vett termékeknél van, eladó mondta), lepapíroztuk a dolgot és visszakaptam a pénzem. A 14 nap az 14 nap, szó nélkül bevették. :)

Elképesztően kedvesek voltak, ilyen ügyintézést kívánok mindenkinek!

2021. okt. 3. 13:59
 25/33 anonim ***** válasza:
53%
23-as, a jogszabályt írta le. Az hogyan lehetne már hülyeség??? Azért, mert te nem tudod értelmezni???
2021. okt. 3. 14:05
 26/33 anonim ***** válasza:
30%
Hagyd! Még írni sem tud helyesen, de azért jóval okosabb másoknál a szakmunkás végzettségével.
2021. okt. 3. 14:07
 27/33 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező máskor írd oda hogy online veted akkor rögtön mondtuk volna hogy 14 napig meg gondolhatod magad és vissza veszik.
2021. okt. 3. 14:36
 28/33 anonim ***** válasza:
33%
"Meggondolhatod" <-- egyben van, nem két külön szó. "Visszaveszik" ugyanez.
2021. okt. 3. 14:47
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
A sérülés ettől még megvan, a probléma nem szűnt meg.
2021. okt. 3. 16:09
 30/33 anonim ***** válasza:
28%
#29, most már én is hozzászólok. Olvasni sem tudsz, nem csak írni? Megszűnt. És még te oktatsz ki másokat? Az eszem megáll! Hány éves vagy te? Mi a végzettséged?
2021. okt. 3. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!