Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mediamarkt ma visszaveszi a...

Mediamarkt ma visszaveszi a mobilom, ha szerdán vettem?

Figyelt kérdés

Sajnos most vettem észre, hogy elpattant oldalt a ház, amit egyértelműen illesztési hiba okozott (én tuti nem ejtettem el). Azontúl a mikrofonja feleannyira halk, mint a hangszórója, számomra ez így használhatatlan mert kell a mobilom videókhoz. :/ Nem volt befogva a hangszóró, sem takarva. Samsung A32, azért egy 90 ezres mobilt így nem szeretnék megtartani. Egy elejtéstől ripityára törhet a már amúgy is törött ház, nem fogja bírni a feszültséget.

Vissza lehet vinni a mediamarktba?

2021. okt. 3. 08:52
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
67%

[link]

[link]

[link]

Ez nem 1:1, hanem cumi.

Fogadjátok már el, hogy ezen az oldalon nem csak olyan lúzerek vannak, mint tű, hanem elvétve akad valaki, aki ért is valamihez, veletek ellentétben!

2021. okt. 3. 11:41
 12/33 anonim ***** válasza:
15%
"a jogszabály szerint a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy nem volt ilyen a telefon már akkor, amikor átadta a vevőnek?"-ezt a baromságot honnan szedted?A pénztártól való távozás után nincs reklamáció,ez már ezer éve így van.
2021. okt. 3. 11:51
 13/33 anonim ***** válasza:
84%
12, ott vannak belinkelve a jogszabályok, te zseni. Te sem vitted/fogod vinni sokra az életben, ezzel a szinttel…
2021. okt. 3. 12:04
 14/33 anonim ***** válasza:
0%
13) csak az elsőt néztem meg,azt is csak most, utólag.szóval az nem is erre az esetre vonatkozik mert itt nem elromlásról van szó hanem fizikai sérülésről.
2021. okt. 3. 12:12
 15/33 anonim ***** válasza:
84%
Fizikai sérülés, amit a kereskedőnek kell bizonyítani, hogy nem volt rajta a terméken eredetileg. Mit nem értesz ezen? De tudod mit, egy éve levelezett erről fogyasztóvédelmi szakjogász kollégával erről, mindjárt bemásolom, hogy mit írt.
2021. okt. 3. 12:31
 16/33 anonim ***** válasza:
25%

De mivel első nap nem vitte vissza, tehát a dobozban nem volt fizikailag sérült, onnantól azért ez elég könnyen támadható. Napokig nem zavarta az illetőt, hogy sérült mobilt kapott? Jah, hogy menet közben lett sérült, hmmmmmm

2021. okt. 3. 12:40
 17/33 anonim ***** válasza:
55%

16, azt te honnan tudod, hogy nem volt a dobozban fizikailag sérült? Ott voltál a szerződés létrejöttekor, he? Az teljesen elképzelhetetlen, hogy bontatlan dobozban hozta el a kereskedőtől a terméket?

Íme a válasz a kollégától:

"Kinek kell bizonyítani, hogy a festék kopása eleve rajta volt-e a terméken, vagy az a kicsomagolást követően került rá? A kereskedőnek, vagy a fogyasztónak?

A jótállási időn belül a vállalkozónak kell bizonyítania azt, hogy a teljesítéskor a termék nem volt hibás."

Kell a fénykép magáról a levélről is? Mert szívesen berakom, ha ennyire szeretsz tátott szájjal rohangálni a péniszerdőben!

Van még kérdésed?

Mert ha nincs, akkor nekem lenne egy. Ennyire nehéz beismerni, hogy tévedtél, vagy nem volt igazad valamiben? Mert akkor ez egy nagyon rongy tulajdonság.

2021. okt. 3. 12:57
 18/33 anonim ***** válasza:
37%
"vagy az a kicsomagolást követően került rá?"-ez megintcsak más szitu,itt a kérdező napokkal később vitte vissza.plusz már be is üzemelte a készüléket, használta is:ez utóbbi is bizonyítható.
2021. okt. 3. 13:12
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem az vagyok, akivel eddig vitatkoztál, úgyhogy a b*** pofádból visszavehetsz, mielőtt belelépek és fulladozol majd. Egyébként jah, buta vagy, mint a föld, mert még mindig nem tudtad bizonyítani, hogy ha te szerdán elhoztál egy sérült mobilt, akkor azt miért hétfőn viszed vissza. Na, majd ha ezt megmagyaráztad egy komolyabb ügyvédnek, hogy te csak azt hitted rosszul látod, meg vártad, hogy majd visszaforr magától, akkor majd megállnak a f**zságaid. Itt a hangszóró és mikrofon probléma az, amit a MediaMarkt elfog ismerni, a szétpattanást tuti nem, majd 1 hét után.

2021. okt. 3. 13:12
 20/33 anonim ***** válasza:
80%

Na jó, próbálkozunk még, bár ez a szint nagyon alacsony nekem, nem biztos, hogy le tudok oda merülni a keszonbetegség veszélye nélkül.

"A jótállási időn belül a vállalkozónak kell bizonyítania azt, hogy a teljesítéskor a termék nem volt hibás."

Melyik részét nem érted ennek, írd már le, hát ha tudunk segíteni!

"a kérdező napokkal később vitte vissza"

Először is még nem vitte vissza, csak akarja. Aztán, honnan tudod te azt, hogy nem a visszavitel napján bontotta ki? Pont emiatt szól így a jogszabály, amit sokszor idéztem már, csak képtelen vagy felfogni a szinteddel, jelesül, a bizonyítási teher a kereskedőn van. Remélem kezd világos lenni!

2021. okt. 3. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!