Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tartsam meg az iPhone 13...

Tartsam meg az iPhone 13 Pro-t vagy adjam el és vegyek egy Pro Max-ot?

Figyelt kérdés

Múlthéten pénteken a release day-en nagy örömömre sikerült vennem egy 13 Pro-t az egyik Media Marktban személyesen, de most kicsit FOMO érzésem van és gondolkodom hogy lecserélem a Max-ra. Viszont mivel nem online rendeltem így a 14 napos elállás nem játszik, el kellene adnom.

Ti mit tennétek? Adjam el valamennyi veszteséggel és kb +80 ezerért vegyem meg a Pro Max-ot vagy barátkozzak meg a sima Pro-val és majd legközelebb megveszem a Max-ot?

Érvek a Max mellett: kb +3 óra screen on time, nagyobb kijelző.

Érvek a sima Pro mellett: kényelmesebb méret.

2021. okt. 1. 13:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

És miért kell undoknak lenni? Van, aki bélyegeket gyűjt, van, aki szalvétákat és van, aki abban leli örömét, hogy megveszi az új telefont/laptopot/kamerát, mert ez az érdeklődési köre. Mi a fenéért kell máspénztárcájában turkálni?

Lehet, hogy meg sem kottyanik neki egy iPhone 13 Pro Max, de az is lehet, hogy hónapok óta gyűjtöget rá, mert ez érdekli, egyik esetben sincs semmi jogod ítélkezni.

2021. okt. 5. 12:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Válaszoltam,alig jobb.Felesleges.
2021. okt. 5. 13:57
 13/13 anonim ***** válasza:
2021. november 19.-én vettem egy Apple iPhone 13 mini-t. Nekem ez az első Apple Iphone telefonom. Idáig Androidos telefonom volt. A vásárlástól el telt egy hét. Ez alatt az egy hét alatt nem bántam meg hogy Apple iPhone 13-mini-t vettem. De nagyon más az Apple Ipone IOS rendszere mint egy Androidos telefon. Az Andoroidos telefonra simán rá tudtam másolni az mp3 és mp4 zenei és videó fájlokat. Míg az Iphonra képtelen vagyok, a már meglévő zenei és vidóimat rá másolni. De a meglévő képeimet sem tudom rá másolni. Semmilyen módon. Még iTunessal sem.
2021. nov. 26. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!