Apple vs Samsung avagy, iPhone 13 Pro Max vagy Samsung Fold Z3 ebben az esetben?
Sziaszok, ugyebár nemrég jelentették be (és elméletben holnaptól kapható lenne,több erről később) az új iPhone 13 Pro max.
Idén úgy mint ahogy már kb 7.ik éve is szeretném cserélni a jelenlegi Telómat (12 Pro Max) az idei aktuálisra. Igen ám de már a 7es iPhone óta csak iPhonejaim voltak, viszont idén igen nagy csalódás volt számomra az új modell (úgyérzem már a 3. Vagy negyedszerre venném ugyan azt, 120hz ide vagy oda) és nekem ebből kezd elegem lenni (++ de főleg a notchból) úgyhogy idén nagyon eljátszottam a gondolattal, hogy hosszú idő után ismét visszatérek a Samsunghoz, még pedig a Fold 3 ra gondoltam. (Vagy a jövő januári új Galaxy-ra)
Namármost örűlnék ha valaki/k akik az utóbbi időben Samu tulajdonosok/voltak írnának hogy milyen mostanság a Samsung :) Utolsó Samum a Note4 volt annó, az már igen jó volt.
esetleg tapasztalatokat mint Ui,az Android mostanság, esetleg tapasztalat a Fold3/okkal?
Illetve ti hogyan döntenétek?
(Még a fentihez, A Fold 3-at már holnap vihetném is , de a 13 Pro Max A Preferált szín/tárhely-el, csak valszeg okt-vége/nov eleje )
Ui. Csatoltam szavazást is :)
Mindenkinek köszönet aki időt szán/t erre a kérdésre és válaszól/t (kicsit hosszú lett)
" A Fold 3-at már holnap vihetném is , de a 13 Pro Max A Preferált szín/tárhely-el, csak valszeg okt-vége/nov eleje"
Milyen szín és tárhely érdekel? Telekomnál és Telenornál is elérhető lesz holnap pár kombináció. MediaMarktban is lesz rögtön holnap nyitásnál, már most meg tudod nézni a weboldalon hogy hol van raktáron. Például Pro Max 512GB Sierra, Gold van az Árkádban, Mammutban. Meg gondolom még jópár kombó, nem néztem a többit.
Miket csinálsz a telefonon ,hogy állandoan a legújabb kell?Hogy fél másodperccel gyorsabban töltsön be a facebook?!
A 13mas széria aligha jobb a 12nél,én a helyedben várnék a következőre,de persze te tudod milyen felesleges dolgokra szórod el a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!