Ha telefonon kepkuldes.hu ra kirakok valamilyen képet azt egy idő után törlődik?
Vagy ezeket csak a feltöltő tudja megnézni?
Vagy ez hogy van?

Szia!
A képeket csak a kép saját linkje segítségével tudják megnézni az emberek.
Amikor feltöltöd a képet, akkor megjelenik egy link, amelyet elküldhetsz bárkinek, és az a bárki, vagy bárkik láthatják ezt a képet.
Ha nem küldöd el senkinek, akkor csak a feltöltő látja, de így sok értelme nincs a "Képküldésnek".
Mármint ennyi erővel el tudod küldeni magadnak mondjuk emailban, vagy kismillió más helyen.
Pár embernek küldtem. De nem tudom ok is megtudják nézni ezeket.
Asszem hónapokkal ezelőtt volt.

Ha pl itt akarod hogy lássák a képet vagy képeket amiket kiraksz arra jó a képküldés vagy el tudod küldeni bárhova bárkinek a képet/képeket.
Megosztásra alkalmas ez a dolog
Ha megosztod akkor ki is törölheted
Igen,linkje van a képnek és azt küldöd el
Csak magadnak nézegetni nincs értelme mert akkor nézegesd a képet a telefonodon

Kitörlöd a linket ha még meg van az email amiben küldted
Ha nincs meg akkor lemented a telefonra a képet ha nincs meg és aztán képküldésre belépsz és ott a képet kitörlöd

Hova regisztrálsz?Képküldésre?Oda regisztrálva kell hogy legyél vagy nem is tudnál képeket küldeni vele
Vagy milyen regisztrációra gondolsz?
Nem muszáj. Az nélkül is lehet.
De szerintem már úgyse látja senki.
Csak jó lett volna teljsen ezeket tolroni.

Azt nem tudtam
Én regisztráltam és úgy töltöttem fel képeket oda
Így nem tudom hogy tudnád törölni passz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!