Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan app amivel le tudom...

Van olyan app amivel le tudom mérni hogy a telefonom olyan gyors e amilyennek lennie kell?

Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 15:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az összes közösségi közlekedés appot. (3 automegoszto 3 roller és egy motor plusz a BKK futar.) A Google útvonaltervező.

Fent van az összes böngésző mondjuk fogalmam sincs nyitva van e vagy se. Ugyanez a helyzet több fintech cég appal. Revolut Wise Vivid Paypal. Bár az utóbbi nem fintech de ugyanígy nem tudom nyitva van e vagy sem. Esetleg ezeket külön be kéne zárni ha nem használom? A recall is fent van. Az autómegosztónál azonban épp az a gond gyakran bezárul és olyankor több időt míg megnyitom mintha nyitva maradna állandóra.

Alapvetően arról van szó hogy nagyon sokszor meg kell néznem hogy melyik a legközelebbi autó és nem idő szempontjából hanem hogy hogy érek el oda a leggyorsabban BKKval. Illetve nem csak autó hanem roller motor. Vagyis végig kell nyitogatni mindet és amik viszonylag közel vannak egymáshoz autók rollerek ott vegig kell próbálgatni is melyikhez mondd gyorsabb útvonalat a Google térkép, meg kell nyitni a BKK futárt hogy lássam futni kell e a kiszemelt buszhoz vagy se. És itt a kulcs mire eddig eljutok lehet elmegy a busz s ha az egész X percel gyorsabb még elérnem. Így akár tíz perc bukó is lehet s ez szorzódik

2021. szept. 25. 09:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Illetve 3 magyar bank, Tesco app lidli plusz, penny
2021. szept. 25. 09:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát amit tudtam nézni hogy iGO indít, Waze indít BKK futár feltesz és indít, Google maps is indít. A többit nem ismerem.

Közben itt írogatok , 5 tab van nyitva, azt bárhova váltogatok egy pillanatra se kell várnom . Tökéletes minden .

Szóval nem tudok érdemben hozzászólni

2021. szept. 25. 09:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Akkor mégis valami lassíthatja az enyémet...
2021. szept. 25. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!