Milyen plusz kiegészítőket kell még vennem egy új iphonehoz?
Nagyon rég volt iphone mobilom, így teljesen új iphoneként fogom használni.
A réginek még a bejelentkező emailjére sem, emlékszem szóval itunes, icloud is új lesz. Azt hiszem ez a kettő kell csak hozzá igaz? A kettőhöz elég egy email? Mármint így fiókokhoz.
Iphone 13 minit szeretném majd megvenni.
Mik lesznek a dobozában? És miket kell külön megvenni hozzá?
"Mik lesznek a dobozában?"
A készüléken és egy USB-C - Lightning kábel, meg a papírok.
"És miket kell külön megvenni hozzá?"
Kell egy USB-C-s töltő. Ha van másik telefonodhoz akkor az is jó, nem feltétlenül kell venni. Ha veszel, akkor én ajánlom a gyári 20W-ost. 7900 forint, de alzán 7100-ért is láttam például. Nem drága ahhoz képest, hogy bármi USB-C-s cuccot tölthetsz vele évekig. A következő telefonjaidat is kiszolgálja.
Ha nem kell a gyári töltő akkor valalami minőségibbet vegyél.
Ha kell füles, tok, dokkoló, vezeték nélküli töltő akkor azt még persze vásárolhatsz hozzá.
"itunes, icloud is új lesz. Azt hiszem ez a kettő kell csak hozzá igaz? A kettőhöz elég egy email? Mármint így fiókokhoz."
Egyetlen fiókod lesz! Ez az ApplID. Ez alá tartozik minden - is! :)
Az AppleIDd alá több készülék is tartozhat, nem kell minden telefon miatt újat csinálni. A megvásárolt appok, zenék, stb is ehhez tartozik, nem magához a készülékhez!
Itt a leírás hogyan hozhatod létre:
Megcsinálhatod a telefon nélkül is gépen, nem kell a telefonon pötyögni.
A kétlépcsős azonosítást mindenképpen kapcsold be!
További kérdéseidet nyugodtan tedd fel itt a gyakorin :)
"iTunes már nincsen"
o.O lemaradtam valamiről? Tegnap még vettem ott 2 albumot... :D
Köszönöm a válaszokat.:)
Hogy hogy nincs itunes már? O_o Mi van helyette a zenékhez? :D
Fú ne keverjétek már össze szegényt :D
Az iTunes Store továbbra is ott van az iPhoneokon, Mac-eken, ....
Nem szűnt meg!
Vehetsz csengőhangot, zenéket, stb. Ezek mint a tieid lesznek örökre.
A Zene appban meg az Apple Music van ami havidíjas streaming szolgáltatás. Vagyis csak bérled a zenéket.
De ahogy mondtam mindegyik az egyetlen AppleID alá tartozik!
Köszönöm :)
Nagyon rég volt iphoenom és a mostaniak új generációsok még nekem de annyira csak nem változott. Utoljára 5s mobilom volt még.:D azóta egy 13 mini nagy ugrás azért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!