Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hány évig jó a Xiaomi telefon?...

Hány évig jó a Xiaomi telefon?Fontos!!!

Figyelt kérdés
(általánosan)hány évig jó egy Xiaomi telefon?

2021. szept. 19. 17:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Xiaomi MI A2 bejelentve 2018 juli 24:

[link]

Talán 3 éve elérhető.

Ebből 3,5 évet használtad. Múltidőben :) Idő megszépíti a történteket :D

Kamerája meg amolyan közép sz@r. Működik...

Nekem is volt. 2 éves se volt, és elkezdett az érintés érzékelő vagy nem tudom hogy hívják bohóckodni.

Anno középkategóriás belépő volt, manapság az már alsó kategória erősen.

Most augusztusban kapta az utolsó frissítését. 3 évet vállalt a Google, mert ez Android One programos.

2021. szept. 22. 08:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11 vagyok ismét.

Alsó kategórát 2 évre tervezik.

Alsóba trtozik a Xiaomi Poco és Redmi sorozat minden darabja. Mi már közép/felső jobb sokkal ebből a szempontból.

Volt kettő. Mindegyik második telefonnak.

Redmi note 4 Ragasztás elengedte a kiejelzőt, majd az akku felpúposodott, javítás után ismeretlen helyre távoztak az elektronok mert eleinte 4 óra alatt merült le, majd kettő majd egy.

MIUI meg bughalom volt akkor.

Második Mi A2

Érintő kijelző elkezdt balhézni.

Hálózat keresése egy katasztrófa...

Ha idegen helyen vagy, iszonyú lassú.

Értem ez alatt hogy ha átmész a határon, lehet órák is eltelnek mire stabilan halandó csatlakozni. Van hogy a megváltó istennek se, akkor restartolgatni kell párszor, ja és közben melegszik mint állat.

Folyamatosan balhés hisztis. Ez volt a második és egyben utolsó Xiaomim és egyben kínai telefonom is. Még másodiknak se.

Ha el tudod kerülni a kínai telefonokat jobban jársz.

Leuralták a piac jelentős részét, és öntik a piacra a sz@rokt.

OnePlus jelentősen jobb, bár csak a top szériával vannak tapsztalatok.

Nord mennyire tartós arról nincs semmi, mert alig 1 éves a széria.

Oppo és a OnePlus kvázi egy gyártó.

Plusz új infó.

[link]

2021. szept. 22. 09:09
 13/16 anonim válasza:
Redmi 9Pro-t használok céges telefonként már vagy 7 hónapja és most vettem mellé egy saját, Redmi Note 10S-t. Előnyként értékelem, hogy gyors hamar feltölt és könnyen testreszabható míg a Samsungjaim (S5 és A750) hamar tönkrementek addig a 9Pro-nak 7 hónap után is olyan az érzése mintha most kaptam volna újonnan. Azt nem tudom külsőleg mennyire tudnak belenyúlni ezen telefonokba, letiltani, megfigyelni rajtuk valamit ugye nemrég Litvániában adódott ilyen dolog.
2021. szept. 22. 18:05
 14/16 anonim válasza:
100%
Redmi A7. Négy éve van meg kb, nem volt még semmi baja eddig. Esett is le párszor.
2021. szept. 22. 20:05
 15/16 anonim ***** válasza:
37%
Senki se fog megfigyelni szóval no para
2021. szept. 22. 20:11
 16/16 anonim ***** válasza:
38%
Napi FONTOS!!! kérdés ✅.
2021. szept. 22. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!