Hány évig jó a Xiaomi telefon?Fontos!!!
Nekem van egy Redmi 5-ös. ~5-6 éves lehet tán. Hibátlan, 11-es Androiddal.
4-5 alkalommal eshetett le, egyszer járműről, nagyobb sebességnél, betonra. Semmi külsérelmi nyom, az akku még most is legalább 2 napot kibír. - Jó, persze saját, egyéni rendszer van rajta... Meg van némi hozzáértés, de na.
Tehát ezek igen megbízható telefonok. Pár fiatal, remek android rendszereket kezdett csinálni, kitették a netre ezeket, elkezdték használni. Annyira jók lettek, hogy elkezdték támogatni ezen csapatot. Ebből lett megalapítva a gyár, márka....
Az elmúlt 4 telefonom xiaomi volt. A korábbi készüléket a családon belül elosztogattam. A legelső ami már 7 éves azóta is használatban van. Szerintem egész jól bírják.
Annyit vettem észre, hogy rendszeres napi több órás használat mellett idővel az aksik cserére szorulnak. Én a korábbi telefonomban 8 ezerért cseréltettem aksit, szerintem ennyit megér.
Most xiaomi redmi note 10 lite van és tökéletesen megvagyok vele elégedve.
Nekem van egy 6 éves redmi meg jó. Van egy na nem tudom hogy milyen de 10 év körüli xiaomi :) meg mukodik a gyerekek játszanak vele.
De jelzem nincs benne kopó alkatrész
Xiaomi telefonom volt eddig kétszer. Az első egy Redmi 7 volt, azt hiszem kb 50 ezer körül volt az ára akkor. Nagyon jó volt, jól bírta a strapát (egy több gigás játékot játszottam rajta), és az akksija sem merült gyorsan. Az egyetlen ok amiért leváltottam, az az hogy ez az új telefon erősebb volt, a Redmi 7-nek az égvilágon semmi baja nem volt/nincs. Amire leváltottam, az egy Note 8T, nem a legjobb választás, de erre került sor. Ez kb másfél évig bírta, utána elkezdett sz*rakodni. Lefagyott a számológép, sokszor nem töltött be se a google, se a chrome, magától bezáródtak az appok, stb. Akkor telt be a pohár, mikor másodszorra kellett szervizbe vinni, mert folyton bootloop-ban ragadt. Októberig még ezt használom, aztán veszek egy másikat.
Mint a legtöbb gyártónál, a Xiaominál is van jobb és rosszabb telefon. Mindegy milyen márkában gondolkodsz, keress az adott telóról minél több véleményt, hogy megúszd a mellélövést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!