Oneplus 8-hoz milyen fóliát ajánlotok?
Lehetőleg olyan szóljon csak hozzá, akinek van benne tapasztalata.
Olyan kijelzővédő fóliát szeretnék vásárolni a telóhoz, ami a teljes képernyőt befedi az ívvel együtt, vékony (bár nem tudom van-e különbség ebben) és leszedhető gond nélkül, ha cserélni kellene.
A kijelzőt védeném vele, tehát nem baj, ha karc ellen nem véd, majd legfeljebb cserélgetem x évenként, ha már nagyon karcos. Ha meg karc ellen is véd, akkor meg csak nyertem vele.
Ezen kívül kell még valamit megadnom vagy ez alapján már tudtok ajánlani?
Üveget, ami véd valamennyire töréstől is, vagy sima fóliát szeretnél?
Illetve tokot akarsz e használni? Az képes felnyomni az ilyen lenyúló (üveg)fóliákat.
Akarok tokot használni, de az még nincs kiválasztva. Vagy vékony szilikon vagy bőrhatású lesz.
Törés ellen úgy tudom hogy a gyári kijelző védett (Gorilla Glass 5), ezért az nem fontos. Csak annyit szeretnék, hogy inkább a fólia karcolódjon meg, mint a kijelző, mert azt időnként lehet cserélni újra, tehát védeni szeretném a kijelzőt a karcok ellen. És fontos lenne, hogy ugyanúgy érzékeljen, mert olvastam, hogy olcsó fóliáknál megesik, hogy jobban kell nyomni rá az ujjat és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!