Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől annyira cool egy iPhone?

Mitől annyira cool egy iPhone?

Figyelt kérdés
Nem tudok rájönni...🤷‍♂️

2021. szept. 18. 17:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%
Attól, hogy nem android fut rajta.
2021. szept. 19. 08:44
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Még mindig itt tartunk, hogy iPhone-t használni sznobság? Már egy ideje nem is a legdrágább telefon. Ugyanolyan, mint bármelyik másik telefon, kicsit más az operációs rendszer és hosszú ideig támogatva van. Ennyiben különbözik. Aki meg állandóan alsó kategóriás telefont használ annak bármelyik márka felsőbb kategóriás telefonja sznob dobog lesz. Aztán vannak azok, akik szerint drága, de évente elszívják-elisszák az árát.
2021. szept. 19. 17:55
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Semmi cool nincs benne neked. Engedd el…
2021. szept. 19. 19:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

én azt nem értem, hogy az emberek miért a mások szerint cool dolgokat akarják megvenni, ahelyett, hogy a saját igényeiket és ízlésüket helyeznék előtérbe.

engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki használ Apple és ki Android vagy más telefont és azt se tartom fontosnak, hogy rólam bárki tudja, hogy mit használok, mert nincs semmi jelentősége.

nem az számít, hogy mit, hanem hogyan és főleg mire használnak az emberek. el lehessen őket érni, el tudják intézni vele, amit akarnak. aki erre képes, az nem azért képes, mert egyik vagy másik rendszert használja, hanem mert olyat választott, amit tud is használni. aki nem képes rá, az meg nem azért nem képes rá, mert egyik vagy másik rendszer rossz, hanem mert alkalmatlan azt normálisan használni, amit választott - és még másikat választani sem képes helyette, hanem inkább szenved miatta.

akik vergődnek a választásuk miatt, akár azért, mert nem tudják jól használni és elégedetlenkednek, akár azért, mert igazolni akarják, hogy ők mennyire jól választottak, azok meg egyszerűen szánalmasak.

2021. szept. 20. 11:53
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Mi benne a "Cool"?! Nem az. Senki nem azért veszi az iPhone-t,mert "Menő".(ezt csak az android fanboyok magyarázzák bele) Azért veszik tömegesen az iPhonet mert MEGÉRI. Bevallom az akksi nem a legjobb ez az Apple gyengepontja,de ne felejtsd el hogy akár 6-7 évig is frissítenek egy iPhone-t. Míg egy iPhone telefont megveszel amikor kijön,és használod 7 évig addig 3x kell venned androidot mert kb 2 frissítést szoktak rájuk kiadni. Na ez a nem mindegy.
2021. szept. 21. 06:32
 16/21 anonim ***** válasza:
35%
Túl van árazva, ezért "menő" ha ilyen telefonod van, mert biztos gazdag vagy, vagy nem tudom. Szerintem aki 500 ezret költ egy telefonra úgy, hogy nem a munkája vagy valami komoly hobbija miatt kell speckó készülék, akkor nem normális. Egy telefon max. 5 évet bír ki, de manapság leginkább 2-3 év, utána lelassul, lefagy, meghal. Na most ilyen időre tudsz venni egy telefont ami 6x olcsóbb az említett példánál. Ráadásul semmivel sem jobbak mint egy Androidos telefon, csupán sokkal drágábbak és sokan emiatt azt hiszik jobbak is, ezért ezt vásárolják őket. Biztos buli, egyszer én is kipróbálnám ha olcsóbban is hozzá lehetne férni, de én ilyen sok pénzt ki nem adok egy telefonra. Vannak fontosabb dolgok is a világon, minthogy kinek milyen márkájú telója van.
2021. okt. 12. 14:50
 17/21 anonim ***** válasza:
81%

"de manapság leginkább 2-3 év, utána lelassul, lefagy, meghal."

Na ez pont az android

2021. okt. 12. 14:53
 18/21 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem mi ez a feszengés az 500 ezerrel a buksikban???

Honnan a retkes fa***ól veszik az emberek ezeket az árakat már tényleg!

Az már csak hab a tortán, hogy olyanok hisztiznek akik soha nem is próbálták ki. Lehet pontozni lefelé, nem nagyon érdekel, de nekem volt szerencsém mindkét rendszerhez.

2021. okt. 12. 15:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Cool? Az első pár iPhone idejében esetleg de akkor is csak az olyan országokban mint pl Magyarország ahol a nagy többség nem engedhette meg magának. Ma már nem ez is ugyanolyan tömegcikk mint egy 50ezres Xiaomi.
2021. okt. 12. 17:18
 20/21 Szirty ***** válasza:
100%

"Mitől annyira cool egy iPhone?"

Szubjektív dolgokról, politikáról, vallásról sose nyiss vitát!

Parttalan lesz :)

2021. okt. 12. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!