Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 12 Mini vagy Iphone 13...

Iphone 12 Mini vagy Iphone 13 Mini lenne jobb választás?

Figyelt kérdés

Ahogy nézem a 13 mini színei elég gyatrák de a pink nagyon tetszik. Viszont a 12 miniben több szín van ami megfogott mint a mentazöld meg a lila. Nekem a színválaszték is fontos így ezért is megjegyzem. De a 13 miniben van még 512 gb is ami árban nem sokkal tér el a 256 gb-től így akkor már veszem a több tárhelyeset, mert nekem nagyon hamar betelik a tárhely és ez mindig gond volt. Ki is fogom használni úgy érzem. Nos eddig ezeket a különbségeket észleltem de hátha itt valaki jobban tud dolgokat nálam. Mindenképp a mini verziót szeretném és iphonet. A színben meg az nem megoldás nekem, hogy "raksz rá egy tokot úgy se látszik"...figyu, nem véletlen gondolkozok a színén, mert tetszik de nem azért veszek egy telefont aminek szép színe van hogy ne gyönyörködjek benne és rádobjak egy tokot. Szóval ezért is gondolkozom mert a 13 mini színeit igaz élőben nem láttam ahogy a 12 miniét se de képeken hát gyatrák nekem kivéve a pinket, de jó lett volna ha intenzívebb pink lenne. Mi különbség van még e 2 mobil között? istyle oldalon láttam amúgy a dolgokat.

Meg az akksi érdekelne, hogy melyikben jobb?

Megjegyzés: Azok akik nem szeretik az iphonet, vagy vitatkozni, provokálni akarnak emiatt vagy olyat írnak hogy "egyik se mert az ájfon sz.r" stb stílusú kommentárokat kérem meg se tegyék, hidegen fog hagyni, lapozzatok tovább.Még ha viccből vagy direkt is írnál akkor se fogok rá reagálni így fölösleges. Viszont a hasznos és lényegre törő válaszokat felpontozom!

2021. szept. 15. 18:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

10.Miért ne kérdezhetnem vagy bűn itt kérdezni és vásárlás előtt kicsit több információt szeretnék?

Bár ha egy év múlva megint lecseréled, akkor ez lényegtelen...honnan veszed ezt? Sokáig tartok meg egy mobilt.

kértem hogy ilyen féle hozzászólásokat mellőzzük..:(

2021. szept. 15. 20:25
 12/24 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
79%
Leírtam egyértelműen, hogy az újabb verziót venném meg.
2021. szept. 15. 20:30
 13/24 A kérdező kommentje:
12.oké!
2021. szept. 15. 20:32
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen felhasználási szokásod és megéri e a plusz pénzt azért. Most nem néztem meg mennyibe kerül 256 gb és 512 gb. Én 12-mini 64 gb néztem 235e ftért. A 13-as 128 gb meg 296e. Számomra +60e nem ér meg a 1.5 órás aksi és a jobb kamera meg a tárhely. Ha neked nem számít az ár/érték arány, akkor vedd azt amelyiket akarod.
2021. szept. 15. 20:35
 15/24 A kérdező kommentje:
14.Köszönöm! :)
2021. szept. 15. 20:36
 16/24 anonim válasza:
20%

Szia én a xiaomi készülekeket tudom ajánlani neked mert sokkal olcsóbbak és erősebb a kamerájuk meg nagyonn az elem kapacitása bennük van.

Szia

2021. szept. 16. 06:22
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát mivel árban ugyanott vannak és 12 minit nehéz beszerezni, én is a 13-at venném. Nem egy évre tervezel, legalább 5 évig jó lesz. A 12 minit ha jól tudom, nem gyártják, kifut, csak ami legyártottak, azok vannak, de majd lesz valakinek erről több infója van.

Tárhely:

Én kisebb tárhelyűt vettem, (igaz nem 12-13), és előfizetek tárhelyre. Nem vág földhöz az a pár száz ft, ráadásul, ha besz**ik a telefon, megvannak a dolgaim.

2021. szept. 16. 10:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Ja! Szín: kék
2021. szept. 16. 11:03
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szineket nem számítva amiben a 13 Mini erősen leszerepel ez a jobb választás.

Hogy miért? Üzemidőben nagyon kicsire sikerült az akkuja miatt gyengén muzsikált az előző széria. Ettől nagyobb akkut kapott az új. Állítólag 7% -al. Árkülönbség pedig nem nagy. (Pláne ha az előzőből is a 128 -as vesszük alapul.)

Megkapta szintén az új kamerát az új cput, nagyobb tárhely 128 ról indul.

Színekben nem tudom miért kefélték így el. Egyedül a red lett jobb.

Korábbi red az valami narancsos színvilág volt, most újra a rendes piros lesz. Többi szín gáz lett. Meg kell nézni élőben de így képernyőn nézve még a feketét és a fehéret is sikerült elkefélni... Amik eddig jók voltak.

Ha lehetne kérni a 12 színeivel egy 13 -ast.

2021. szept. 16. 11:43
 20/24 A kérdező kommentje:
16.látom nem olvastad hogy nem kell hogy más telefont ajáljatok...ilyenn nehéz megérteni? :(
2021. szept. 16. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!