Mit gondoltok az iPhone 13-ról?
Figyelt kérdés
Számomra egy csalódás volt az egész event. Teljesen jelentéktelen újításokat kaptunk, mégis ismét meg kellett bolygatni szerencsétlen design-t. Szerintem több értelme lett volna 12s néven kiadni egy javított verziót, és békénhagyni a kamera elrendezést illetve a notchot. A specifikációk természetesen javultak, amikkel semmi bajom nincsen, viszont kár volt előadni új telefonként.
Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok erről.
2021. szept. 14. 22:09
11/11 anonim válasza:
Szerintem pár évig ne várjunk nagy újítást az okostelefonok piacán. Szerintem ez a csúcs, már csak apró változásokra lehet számítani.
Amúgy meg a 13 is kicsit jobb lett, mint az elődje. Hosszabb üzemidő, kisebb notch, jobb kamera, új soc és nagyobb tárhely. Nem tudom mire számítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!