Mit gondoltok az iPhone 13-ról?
Számomra egy csalódás volt az egész event. Teljesen jelentéktelen újításokat kaptunk, mégis ismét meg kellett bolygatni szerencsétlen design-t. Szerintem több értelme lett volna 12s néven kiadni egy javított verziót, és békénhagyni a kamera elrendezést illetve a notchot. A specifikációk természetesen javultak, amikkel semmi bajom nincsen, viszont kár volt előadni új telefonként.
Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok erről.
Azt, hogy nagyon tipikus a reakciód... Ha ezt kapjuk akkor miért nem azt. Ha azt, akkor miért nem ezt?
Annó mindenki új metrót akart, kivitték a vacakokat az oroszokhoz és hoztak újat. Mi volt a reakció? MIÉRt ÚJAK METRÓSZERELVÉNYEK????
Újítsák fel a Blahát!!!! Most: Miért kell felújíteni??
És még sorolhatnám...
Vannak emberek akiknek soha semmi nem jó.
Ez egy nagyon jó update, csak nem fogod fel mit is kaptunk.
A világ legdurvább mobil SoC-át! Azt még a droidosok is elismerik, hogy az Appla chipjeit nem lehet megverni sehogyan. Mindenki nyünnygött a 120Hz-ért, megkaptuk.
Jobb kamera, optikai képstabilizálás a sima 12-ben is, nagyobb tárhely, nagyobb akku, új, jobb kijelző, stb. Nem tudom melyik eventet nézted :D
És ahogy szokott lenni, majd ha elkezdik szállítani készülékeket és a tesztelők igazán nekiállnak dolgozni az új telefonokon akkor derülnek még ki az apróságok amiket egy ilyen rövid prezi alatt nem lehet bemutatni.
Ja a noccs :D Legyen kisebb!!!
Kisebb lett... MIÉRT LETT KISEBB????
Készen vagyok az ilyenektől mint te és a hozzád hasonlók.
Ha annyira durvaokos csávó vagy akkor hajrá, lehet felépíteni egy céget és nekiállni telefont gyártani, olyant amilyent akarsz. Ha Jobsnak sikerült, neked is fog! :)
Szerintem korrekt lett.
Olcsóbb is lett kicsit és dupla tárhely az alapmodellben, jobb kamerák, kisebb notch, jobb üzemidő.
"iphone 13 mini van amúgy?"
van
hamar döntsd el mit akarsz venni, mert a 12 minit már nem forgalmazzák mától és a gyártásá már leállították régebben. Újat még lehet találni, de hamar el fognak figyni a bent ragadt készletek.
Mi változott a ditájnon? Hm?
- Feljebb került a hangszóró az előlap élére.
- Nagyobb lett a Pro sorozatnál a kamerasziget
oszt' ennyi.
És miért 13? Mert mindent kicseréltek a telefonban.
Miért volt csalódás?
A 13 és 13 pro sorozat nagyon ütős lett
Az új iPad mini instant get!
Az új watch is nagyon jól sikerült
Mit szeretnél még? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!