Másnak jó a Telenor hálózata?
Nekem kb Május óta nagyon rossz, de kb 1 hónapja annyira hogy szinte nincs 4G hálózatom.
Voltam bent, elöször a Voltét kapcsolták ki, mivel nem javult visszamentem akkor adtak egy új Sim kártyát, mert meghibásodott. 1 hete kaptam a sim kártyát de ugyan úgy katasztrófa, nincs 4G hálózat csak épp hogy, max e-mailjeimet tudom megnézni.
Ma betettem Anyukám telefonjába a sim kártyámat nem volt neki sem internete, viszont anyukám vodás kártyájával meg volt internetem.
Nme tudom mit kéne már csinálniom, mert nagyon bosszantó hogy felelsegesen fizetem havonta a számlámat, mert még Spotyt se tudok hallgatni reggelente mert folyton beakad, vagy 4x rá kell menni a lejátszás gomra hogy elinduljon.
Valaki nem tudja mi lehet a probléma? Másnak van Telenormál internete? Eddig imádtam a lefedettségüket, de nem tudom mi történt velük. 8 hónapig fizetem még a teló törlesztését addig nagyon nem tudok tőlük eljönni se hogy váltsak.
A másik telefonon nincs beállítva a Telenor APN-je.
A Voda és a Telekom ezt automatikusan beállítja, ha átrakod a SIM-et.
Úgy látszik a Telenor nem állítja magától, így neked kell kézzel beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!