Miért dobták vissza a megrendelésigényemet?
Figyelt kérdés
Telenoros vagyok, rendeltem egy új előfizetés mellé készüléket, viszont írtak sms-t, hogy a megrendelésigényt nem tudják teljesíteni. Ki van fizetve az összes számlám.2021. szept. 13. 15:12
1/10 anonim 

válasza:

Lehet hogy kifogyott a készülék.
2/10 anonim 

válasza:

Mid van kifizetve, a villanyszámlád? Mire hivatkozol?
3/10 anonim 

válasza:

Mi lenne ha ezt tőlük kérdeznéd meg.
4/10 anonim 

válasza:

Teljesen új csomaggal remdelnéd, vagy a meglévőhöz csak készüléket?
5/10 A kérdező kommentje:
Teljesen új csomaghoz.
2021. szept. 13. 19:35
6/10 anonim 

válasza:

Lehet, hogy elfogyott az adott készülék.
Vagy valamilyen adat hibásan lett megadva.
Próbáld újra, és ha megint nem jó, akkor keresd fel az ügyfélszolgálatot.
7/10 A kérdező kommentje:
Azt írták, hogy a szerződéskötés feltételeiről érdeklődjek a visszaeles-megelozes@telenor.hu-n.
2021. szept. 13. 20:20
8/10 anonim 

válasza:

Lehet, hogy előleget kérnének be tőled, és az ehhez szükséges adategyeztetés céljából "nem tudtak elérni"
Telenornál nekem is így volt de még 2014-ben..
Ezek szerint azóta sem javították ezt a hibát?
(Telekom már a megrendelés pillanatában jelzi, ha kell előleg)
9/10 anonim 

válasza:

Mi lenne ha nem itt barchobáztatnád a népet, hanem felhívnád hogy mi a bajuk veled?
10/10 anonim 

válasza:

Tudod vannak olyan ganyé emberek, hogy ahogy a kezükben az ingyen telefon, mát túl is adnak rajta. Eszük ágában sincs fizetni érte, meg nincs is miből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!