Hogyan tudnám a régi iPhone-t aktiválni SIM kártya nélkül?
A pontos helyzet az, hogy egyik ismerősöm odaadta az egyik régebbi iPhone-ját (ez a modell volt sokáig a kedvencem).Több SIM kártyám is van, de hiába teszem be, folyamatosan azt írja ki, hogy "próbálja újra" "helyezzen be SIM kártyát". Lehet, hogy ez hardware probléma lenne?
A YouTube-ot végig rágtam, de a 999 és a 112-es verzió nem működött :/ Próbáltam még Mac és Widnows-ról is de semmi... :/ Kártyákat illetően pedig próbáltam Telekom és Vodafone-os kártyát, a telefon magyar nyelvű dobozban volt, szóval nincs ötletem...
Előre is hálásan köszönöm a segítséget!
1. Le van tiltva a telefon?
2. A kártyád aktív-e ? Mert évente kell adategyeztetni a szolgáltatonál, de gondolom ez biztos nem.
3. A kártyaolvasó ment tönkre...
Pontosan melyik iPhone?
Melyik iOS van rajta?
Volt jailbreakelve?
"2. A kártyád aktív-e ? Mert évente kell adategyeztetni a szolgáltatonál, de gondolom ez biztos nem."
Ez nem lényeg, lejárt kártya is jó.
De ha függő a telefon akkor olyan kártya kell amilyen függő a telefon.
Kell még internetkapcsolat (lejárt kártya esetén wifi)
iTunes-al sem sikerült dróttal rákötve? hm... őgy mennie kellene még hibás sim olvasúval is. volt hibakód?
Köszönöm a válaszokat!
Pontos modell: iPhone 4, 2012-es gyártmány ha jól láttam a Coconut Battery-ben.
Próbáltam Vodefone, T-Mobile, és 10 perce Telenor kártyával is (igaz, utóbbit nem tudtam még aktiválni mert a Telenor honlapján nem működik a regisztráció...) de ugyanaz jön elő. Megjelenik az üdvözlő szöveg, megadom az országot és a régiót, majd a wifi kódot, és itt jön a SIM kártyás probléma.
iOS-t illetően ha jól láttam 7 van rajta. (Amikor kikapcsolom akkor a háttér megjelenik)
Jailbreak-elve tudtommal nem volt, de ezt nem tudom biztosra.
Sajnos ötletem sincsen, hogy mit lehetne tenni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!