Van egy Iphone 4S készülékem, vettem bele SIM kártyát és ha beleteszem és aktiválni akarom akkor ezt írja ki: Bővebben) lent)?
Figyelt kérdés
supported carrier may be used to activate IPhone. please insert sim card that came with your iphone or visit a supported carrier's store to activate a replacement sim card iphone 4s
Mit csináljak?
2012. júl. 21. 12:47
1/3 anonim válasza:
Nem kártyafüggetlen a készüléked. Olyan kártyát kell beraknod, amelyik hálózatra van korlátozva.
2/3 anonim válasza:
Ugyanez a problémám nekem is. Csak nekem Iphone 3g-m van. Ha esetleg tudsz valami megoldást, légyszi oszd meg velem is. :)
3/3 anonim válasza:
3g-d van? Lehet tudok segíteni. Írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!