Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tegyem tönkre a telefon...

Hogyan tegyem tönkre a telefonomat?

Figyelt kérdés
A telefonomnak nagyon rossz az aksija és kb. 6 óra alatt lemerül, de ez anyukámat nem érdekli, csak akkor kaphatok új telefont ha teljesen elromlik vagy széttörik brutálisan. Leejtettem két emeletről de nem tört szét. Még mit tanácsoltok?

2021. szept. 4. 17:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, 4-5e Ft egy akksi , na akkor szét kell verni a telefont .
2021. szept. 4. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11es Gondolom ha nem tud venni újat összedől a világ
2021. szept. 9. 23:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem anyám soha nem vett semmilyen elektronikus cuccot.

15 évesen VETTEM az első telefonomat, 16 évesen az első saját számítógépemet

(Előtte a bátyámét használtam, 14 voltam, amikor ő vette)

Nem zsebpénzből, hanem megdolgoztunk érte.

Nyáron napszámos idénymunka pl.

2021. szept. 10. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek a legtöbb válaszolóval. Gondolom a telefonod már kiment a divatból, ezért gyorsan be kell szerezni a jelenlegi legdrágább modellt hogy megfelelj az idióta érdekbarátoknak, igaz? Hogy legyen mivel villogni. Ahogy mondták, nem kell egész nap rajta lógni és nem merül le 6 óra alatt. Én arra használom a telefont, amire való: értsd, telefonálni és hmmm... milyen érdekes... kb ha 4-5 napot kibír egy teljes, 100%-os feltöltéssel. Amikor meleg az idő, kb az egész hetet is, de mivel mostmár hideg van, nekem is gyakrabban kell tölteni az üresjáratban is, mert a hideg köztudottan leszívja az akkumulátort. A frissen vett elemet is képes percek alatt tönkretenni.
2021. okt. 13. 14:27
 15/15 anonim ***** válasza:

villamos sínre tevést próbáltad már?

garantált a tötrés...

2021. okt. 13. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!