Milyen telefont vegyek?

MediaMarktban Samsung A52/72-őt javasolta az eladó.
Nézegettem a xiaomi Note 10 pro-t, de azt nondta ne vegyek xiaomit, mert sok a baj vele.
Át mentem az euronics-ba, ahol egyből a xiaomit javasolták.
1:1
Akkor most melyiket?

Xiaomi olcsó telefonokkal hódít.
Mit jelent ez? Hát olcsó, nem arra tervezik hogy te 5-7 évig használd.
Redmi széria az alsó kategória volt ami árban középkategóriában is kapható de továbbra is alsókategóriás minőséget képvisel.
Note 10 pro egy nagyon eltalált darab. Ár ártékben a legjobb.
Hoszabb távlatokban gondolkodva Samsung a52 5g vagy hamarosan jön a A52s.
Illetve 180 ért kapsz iPhone SE2020 -at.

Én a szívemre hallgatnék... esetleg megkérdezném azokat, akiknek mérvadó számomra a véleménye tech kérdésekben... nekem van/lenne ilyen, de szerintem a telefon kérdés nekem legkorábban jövőre lehet aktuális,főleg, hogy számomra teljesen váratlanul most tudták a szüleim lecserélni a régi okostévémet egy vadonatújra, igaz, nekik nem került egy fillérjükbe sem.
Nyilván minden boltnak, bolttulajdonosnak vannak szerződései a gyártókkal, és azt fogja promózni, amelyik neki épp megéri, az alkalmazott meg csak azt teheti (vezetőként is), amit mondanak neki még feljebbről.
Tehát ha épp iPhone-ból kell 1 hónapban eladni 1000-et, akkor nem fogja promózni a Huaweit(azt most amúgy is nehéz a szivatás miatt) meg a Honort,ha épp Xiaomit kell promózni, akkor meg nem fogja reklámozni neked mondjuk a Samsungot, vagy az Alcatelt. (utóbbiak mondjuk - szerintem legalábbis- nagyon gyatrák).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!