A Messenger csak Xiaomin nem működik?
Nem jelez, ha üzenetet kapok, csak ha megnyitom az alkalmazást, azután ugrik fel a chatfej, de utána még úgy sem mindig jelez.
Van, hogy olvasottnak jelzi az üzeneteket, amiket még el sem olvastam, sem értesítést nem kaptam róla.
Tegnap felhívott a barátom, hogy miért nem írok vissza, csak "láttamozom" az üzeneteit, holott se értesítés nem jött se el sem olvastam.
Hallottam egy olyat, hogy csak Xiaomin nem működik. Ez igaz? Nekem sajnos ez van. Régen, mikor még nem jelent meg az országban külföldről rendeltem, akkor nagyon meg voltam vele elégedve, gondoltam veszek megint ilyet, hát nagy csalódás.
Szia! Én is pár napja vettem egy Xiaomi telefont, hasonló problémával küzdöttem vele. Néztem több youtube videót, hogyan lehetne orvosolni ezt a hibát. De sajnos nem jutottam egyről a kettőre. :/
Bevittem a mobilomat a szolgáltatóhoz, ahol vettem. Ott azt mondták, arra van ez a "Buborék mód", amolyan ideiglenes megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!