Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha 2022 szeptemberében veszek...

Ha 2022 szeptemberében veszek újonnan egy iPhone SE 2020-at kb. meddig fog tudni kiszolgálni?

Figyelt kérdés

Amikre használnám:

-Messenger

-Instagram

-Telefonálás

-Gyakori

Az iPhone 4S-em 7 éve használom,és arra amire én használom vállalhatónak bizonyul a mai napig. Márkát semmiképpen nem akarok váltani köszönöm szépen,ez a 7 év meggyőzött arról,hogy jobb társam nem akadhatna hasonlóan hosszútávra mint egy iPhone. Viszont annyira sok pénzt nem akarok kiadni,és a Fullscreenes iPhoneok szerintem nagyon rondák. A homegombos választék meg nagyjából kimerül az SE-ben,mert ugyan el lennék én akár egy 6S-sel is ha rajtam múlna,az maximum 1 évig lenne még csak használható...

2021. aug. 31. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

2020 áprilisában jelentették be az SE2-t. És még most is forgalomban van.

Úgyhogy 2027-ig biztos jó lesz! :)

2021. aug. 31. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem SE 2020 lett kb. egy hónapja, én nagyon szeretem, szerintem nyugodtan vedd meg. Bár én pár hónap múlva váltok 12 Pro Max-ra mert én meg a kicsi méretet és a nagy kávákat nem bírom annyira, de ha ezek téged nem zavarnak akkor jobb telefon nem nagyon van.
2021. aug. 31. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Kb 4 évet simán
2021. aug. 31. 23:58
 4/6 anonim ***** válasza:

addig fog tudni kiszolgálni ameddig te azt érzed

milyen egy értelmetlen kérdés ez

2021. szept. 2. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:

"Viszont annyira sok pénzt nem akarok kiadni"

iPhone SE-t vagy 6s-t 20-25-ért már hozzáddobják, csak vidd el. a 4s-hez képest 10x gyorsabb, és a mai napig jól használható a fenti célokra.

2021. szept. 23. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Se 2020 -as sokáig fogod tudni használni ha az újak nem tetszenek.
2021. szept. 23. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!