Mennyiért tudom eladni?
Figyelt kérdés
Van egy Iphone 8-as telefon a tulajdonomban. Sajnos törött a háta, viszont teljesen jól működik, nincs más hibája. Eladható egyáltalán, vagy nem ér semmit?2021. aug. 31. 12:03
1/12 anonim válasza:
én adok érte egy 20ast annyit ér kb nekem
4/12 anonim válasza:
Ugj, ezt cserélni kell, kb 20-25 ezer
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell a telefon :D Biztos, hogy egy forintot nem fogok rá költeni :D
2021. szept. 2. 10:14
6/12 anonim válasza:
Eladható, csak úgy kalkuláljátok az árat, hogy jóval olcsóbb legyen.
Bírom, amikor sok madár hirdeti a törött telefonját olyan áron, hogy ha megcsináltatod, többre jön ki, mint egy eredetileg is makulátlan állapotú.
Ár: - javítási díj(15000 ft) -10-15ezer ft kellemetlenségi díj (rohangászni kell vele, egyéb rejtett dolgok, rizikó), 50-70 között mennek az i8ak tárhelytől függően = én azt mondom egy 25-30ért próbáljátok meg, hátha.
8/12 anonim válasza:
Biztos tolongtak egy 5 éves törött telefonért.
9/12 A kérdező kommentje:
Eladtam :D :P jó áron ;)
2021. dec. 10. 10:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!